مواد اولیه :
کره 6 ق س(120گرم)
پودر کاکائو 2لیوان
شیر 8لیوان سرپر
شکر 1 پیمانه +1/4 پیمانه (450گرم)
طرز تهیه:
ظرف نسبتا بزرگی را انتخاب کنید و پودر کاکائو و شکر را داخل آن ریخته و با قاشق به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند طوری که هیچ گلوله ای از پودر کاکائو یا شکر در مخلوط نباشد در غیر این صورت بعدا گلوله میشوند.
شیر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم.
هم میزنیم تا اطراف آن حباب بزند اما نجوشد.
شعله را ملایم کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.این کار را آنقدر ادامه میدهیم تا شکلات غلیظ شود(حدود 45دقیقه تا 1ساعت).
بعد از 45 دقیقه جوشیدن کره را اضافه میکنیم.
مواد را هم میزنیم تا کره ذوب شود. دوباره هم میزنیم تا شکلات به غلظت خوبی برسد و بعد شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا شکلات سرد شود.
نکات:
در صورت تمایل از میزان پودر کاکائو کم کنید تا شکلات شما شیرین تر شود.
نباید این شکلات ته بگیرد در صورت ته گرفتن ظرف را عوض کنید.
بهتر است شکلات را مدام یا 10دقیقه یا 5دقیقه یکبار هم بزنید تا ته نگیرد.
نباید حرارت در حین غلیظ شدن شکلات زیاد باشد چون بعدا شکلات شکرک میزند.
در صورت تمایل مقداری فندق یا کرم فندق هم به کاکائو اضافه کنید.