نجمه درویش
مواد لازم برای حدود 30-35 عدد
كره نرم شده ١٢٥ گرم
پودر شكر ٦٠ گرم
زرده تخم مرغ ١ عدد
وانيلین یک چهارم قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده کرده یک دوم قاشق چایخوری
آرد 160 گرم
پودر كاسترد ٣٠ گرم
نشاسته ذرت ٣٠ گرم
كنجد سفيد ٣ قاشق سوپخوری
مارمالاد، فروتفيل يا شكلات آب كرده حدود ١٠٠ گرم
روش تهیه كوكی ساوارین
كره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آن گاه زرده تخم مرغ، وانیلین و پوست پرتقال را بیفزایید و مخلوط كنید.
سپس آرد، پودر كاسترد و نشاسته ذرت را باهم مخلوط و الك نمایید و آن را به مایه تخم مرغی افزوده و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا هر بار به اندازه قالب ساوارین از خمیر فراهم کرده بردارید و در كنجد بغلتانید و در قالب ساوارین قرار دهید.
قالب ها را در سینی شیرینی پزی بچینید و ساوارین را به مدت تقریبی ٢0 دقیقه در فر گرم كرده با دمای ١٧٠درجه سانتیگراد بپزد.
همینکه ساوارین پخت و خنک شد، آن را از قالب جدا کنید و داخلشان را با مارمالاد، فروتفیل یا شكلات آبكرده پر كنید.
منبع: شور و شیرین