Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 05:37

6
دی
كوكی ساوارین

كوكی ساوارین

كره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. زرده تخم مرغ، وانیلین و پوست پرتقال را بیفزایید و مخلوط كنید. سپس آرد، پودر كاسترد و نشاسته ذرت را باهم مخلوط و الك نمایید.

نجمه درویش

 

مواد لازم برای حدود 30-35 عدد 

كره نرم شده                               ١٢٥ گرم

پودر شكر                                    ٦٠ گرم

زرده تخم مرغ                               ١ عدد

وانيلین                                        یک چهارم قاشق چایخوری

پوست پرتقال رنده کرده                   یک دوم قاشق چایخوری

آرد                                              160 گرم

پودر كاسترد                                  ٣٠ گرم

نشاسته ذرت                                ٣٠ گرم

كنجد سفيد                                    ٣ قاشق سوپخوری

مارمالاد، فروتفيل يا شكلات آب كرده     حدود ١٠٠ گرم

روش‌ تهیه كوكی ساوارین 

كره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن گاه زرده تخم مرغ، وانیلین و پوست پرتقال را بیفزایید و مخلوط كنید.

سپس آرد، پودر كاسترد و نشاسته ذرت را باهم مخلوط و الك نمایید و آن را به مایه تخم مرغی افزوده و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا هر بار به اندازه  قالب ساوارین از خمیر فراهم کرده بردارید و در كنجد بغلتانید و در قالب ساوارین قرار دهید.

قالب ها را در سینی شیرینی پزی بچینید و ساوارین را به مدت تقریبی ٢0 دقیقه در فر گرم كرده با دمای ١٧٠درجه سانتیگراد بپزد.

همینکه ساوارین پخت و خنک شد، آن را از قالب جدا کنید و داخلشان را با مارمالاد، فروتفیل یا شكلات آبكرده پر كنید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: شیرینی، شیرینی پزی، کیک و شیرینی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، روش تهیه کوکی، كوكی ساوارین، آموزش كوكی ساوارین، دستور تهیه كوكی ساوارین، طرز تهیه کوکی ساوارین تعداد بازديد: 1041 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کوکی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز