افسانه ظروفی
مواد لازم شیرینی گل رز
کره نرم 125 گرم
شکر دانه ریز 40 گرم
شیرعسلی نصف قوطی (حدود 180 گرم)
تخممرغ 1 عدد
وانیلین یک هشتم قاشق چایخوری
آرد 200 گرم
بیکینگپودر یکچهارم قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
روش تهیه شیرینی گل رز
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و شیرعسلی را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس تخممرغ و وانیلین را اضافه نمائید و بعد آرد، بیکینگپودر و نمک را به مایه افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید.
سپس هر بار 4 عدد از خمیرها را به شکلی که لبههایشان اندکی روی هم قرار بگیرند، رول کنید و از وسط برش دهید تا به شکل گل رز درآید و با فاصله روی سینی بچینید.
سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، شیرینی را بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید.