ماهنامه آشپزباشی - آرزو مقدم
مواد لازم رافل شیر برای 8-10 نفر
خمیر یوفکا دالیا ۷ برگ
کره آبکرده ۱۰۰ گرم
تخم مرغ 2 عدد
اسانس وانیل یکدوم قاشق چایخوری
شکر ۱۰۰ گرم
شیر ۲۳۰ میلی لیتر
پودر شکر برای تزیین به میزان دلخواه
روشتهیه رافل شیر
روی خمیرهای فیلو کره آبکرده بمالید و بعد هر یک را بصورت بادبزنی جمع کنید و از یک طرف آن را رول کنید.
آنگاه کف قالب را به قطر 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و رولها را به ترتیب از مرکز داخل قالب بچینید.
سپس قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانیکه روی شیرینی طلاییرنگ شد، بپزید.
حال تخممرغها، وانیل و شکر را 10 دقیقه با همزن برقی، هم بزنید و بعد شیر را بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون مایه فراهم کرده را روی شیرینی بریزید و 20 دقیقه دیگر آن را در فر بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید.