ویژه شب یلدا
مواد لازم کیک انار
آرد یک و دو سوم پیمانه
شکر 1/5 پیمانه
بیکینگپودر 1 قاشق چایخوری
نمک به مقدار کم
کره نرم کرده 50 گرم
سفیده تخممرغ 4 عدد
شیر سهچهارم پیمانه
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
پوست لیمو از 1 عدد لیمو
مواد لازم کرم کرهای
سفیده تخممرغ 4 عدد
شکر 1 پیمانه
نمک به مقدار کم
کره 250 گرم
آب انار یکچهارم پیمانه
دانههای انار به مقدار لازم
روش تهیه
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید. آرد، شکر، بیکینگپودر و نمک را در کاسه همزن بریزید و با سرعت ملایم، خوب مخلوط کنید.
سپس کره را بیفزائید و دوباره با سرعت کم همزن مخلوط کنید. در کاسه دیگری، سفیده تخممرغ، شیر، وانیل و پوست لیمو را با سرعت ملایم همزن هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
مخلوط حاصل را بین دو قالب کیک آماده کرده تقسیم کنید. کیک را 30 تا 40 دقیقه بپزید تا زمانی که اگر خلال دندان را در آن فرو کردید، تمیز خارج شود.
حالا چند دقیقه صبر کنید تا کیک در قالب خنک شود. اکنون کیک را از قالب خارج کنید و روی تور سیمی قرار دهید.
روش تهیه کرم کرهای
سفیده تخممرغ، شکر و نمک را در کاسه همزن بریزید و خوب هم بزنید. آن را روی بنماری قرار دهید و به هم زدن ادامه دهید تا دمای مخلوط به 120 درجه فارنهایت برسد.
حالا از روی حرارت بردارید و با همزن بزنید تا دمای آن به 80 درجه فارنهایت برسد.
حالا سرعت همزن را کم کنید و کره را با قاشق بیفزائید. وقتی همه کره را اضافه کردید، سرعت همزن را زیاد کنید تا کرم کرهای سبک و نرم شود.
اکنون آب انار را در کرم کرهای بریزید و با سرعت زیاد همزن بزنید. هر کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. روی یکی از قسمتها، یک چهارم پیمانه از کرم کرهای بمالید.
سپس 1 قاشق سوپخوری از دانههای انار روی کرم کرهای ریخته و روی آن یکچهارم پیمانه دیگر از کرم کرهای بریزید.
این کار را برای لایههای دیگر کیک هم ادامه دهید. سپس روی کل کیک را از کرم کرهای بمالید. کیک را 15 تا 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
قبل از سرو کردن کیک را در دمای اتاق قرار دهید تا کرم کرهای نرم شود. روی کیک را با دانههای انار تزئین کنید.