Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:48

18
آذر
کیک آلو و بلوبری

کیک آلو و بلوبری

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. و قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

مهدیس رحیمیان

 

مواد لازم برای 8-10 نفر

کره نرم شده                      180 گرم

شكر دانه ریز                      180 گرم

اسانس وانیل                     1 قاشق چایخوری

تخم مرغ                           4 عدد درشت

آرد                                   225گرم

نشاسته ذرت                     150 گرم

بيكينگ پودر                      2 قاشق چایخوری

نمک                               1 پینچ

دوغ بی‌نمک                     180 میلی‌لیتر (سه چهارم  پیمانه)

آب پرتقال                         125 میلی‌لیتر (یک دوم  پیمانه)

پوست پرتقال                     1 قاشق چایخوری

بلوبری                             یک دوم پیمانه

آلو سیاه                           2 عدد

روش تهیه کیک آلو و بلو بری

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. و قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و تخم‌مرغ‌ها را یکی‌ یکی بیفزائید و مخلوط کنید.

 آن‌گاه دوغ و مخلوط الک کرده مواد خشک را به طور یک در میان به مایه فراهم کرده بیفزائید و با همزن برقی بزنید.

سپس آب پرتقال و پوست پرتقال را به آن بیفزائید و این مایه را در قالب بریزید.

حالا بلوبری و آلو را رویش بپاشید و کیک را به مدت تقریبی 30-40 دقیقه در فر بپزید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: شیرینی پزی، کیک و شیرینی، آشپزباشی، دستور تهیه کیک، کیک میوه ای، کیک خانگی، شور و شیرین، کیک آلو و بلوبری، آموزش پخت کیک تعداد بازديد: 554 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز