مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 8-10 نفر
کره نرم شده 180 گرم
شكر دانه ریز 180 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 4 عدد درشت
آرد 225گرم
نشاسته ذرت 150 گرم
بيكينگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
دوغ بینمک 180 میلیلیتر (سه چهارم پیمانه)
آب پرتقال 125 میلیلیتر (یک دوم پیمانه)
پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری
بلوبری یک دوم پیمانه
آلو سیاه 2 عدد
روش تهیه کیک آلو و بلو بری
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. و قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه دوغ و مخلوط الک کرده مواد خشک را به طور یک در میان به مایه فراهم کرده بیفزائید و با همزن برقی بزنید.
سپس آب پرتقال و پوست پرتقال را به آن بیفزائید و این مایه را در قالب بریزید.
حالا بلوبری و آلو را رویش بپاشید و کیک را به مدت تقریبی 30-40 دقیقه در فر بپزید.
منبع: شور و شیرین