مریم امیری
مواد لازم برای 18 برش
کره بادام زمینی 80 گرم
کره 45 گرم
پودر شکر 40 گرم
خرده های کیک 230 گرم
شکلات سفید 125 گرم
بادام زمینی خرد کرده 50 گرم بینمک
روش تهیه اسلایس بادام زمینی
قالب مربع 20 سانتیمتری را با فویل بپوشانید و روی فویل را چرب کنید.
آنگاه کره بادام زمینی و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود.
آنگاه پودر شکر و خردههای کیک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس این مخلوط را در قالب بریزید و فشرده کنید.
اکنون شکلات سفید را آب کنید و آن را روی مواد فراهم کرده بریزید.
حالا بادام زمینی را روی شکلات بپاشید و اسلایس بادام زمینی را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد.
اینک آن را به مربع های 2/5 سانتیمتری برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین