Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:06

26
آذر
اسلایس بادام زمینی

اسلایس بادام زمینی

قالب مربع 20 سانتیمتری را با فویل بپوشانید و روی فویل را چرب کنید.
آن‌گاه کره بادام زمینی و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود.

مریم امیری

 

مواد لازم برای 18 برش 

کره بادام زمینی                           80 گرم

کره                                           45 گرم

پودر شکر                                   40 گرم

خرده های کیک                           230 گرم

شکلات سفید                             125 گرم 

بادام زمینی خرد کرده                   50 گرم بی‌نمک 

روش‌ تهیه اسلایس بادام زمینی

قالب مربع 20 سانتیمتری را با فویل بپوشانید و روی فویل را چرب کنید.

آن‌گاه کره بادام زمینی و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود.

آن‌گاه پودر شکر و خرده‌های کیک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس این مخلوط را در قالب بریزید و فشرده کنید.

اکنون شکلات سفید را آب کنید و آن را روی مواد فراهم کرده بریزید.

حالا بادام زمینی را روی شکلات بپاشید و اسلایس بادام زمینی را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد.

اینک آن را به مربع های 2/5 سانتیمتری برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: شیرینی پزی، آشپزباشی، روش تهیه شیرینی، زندگی آنلاین، اسلایس، شور و شیرین، اسلایس بادام زمینی، روش تهیه اسلایس، مواد لازم اسلایس بادام زمینی، روش تهیه اسلایس بادام زمینی تعداد بازديد: 684 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این اسلایس چیست؟

فیلم روز
تصویر روز