Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 05:36

21
اسفند
ترافل بادامی

ترافل بادامی

خامه و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود. همینکه شکلات خنک شد، کره را با همزن برقی بزنید و مخلوط شکلات را به آن بیفزائید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای حدود 48 عدد

خامه                                    200 گرم

شکلات شیری یا تلخ               300 گرم

کره                                       60 گرم

بیسکویت آسیاب کرده             250 گرم

اسانس بادام                          یک چهارم قاشق چایخوری

بادام برشته و خرد کرده             120 کرده

شکلات مغزدار                        حدود 48 عدد

 روش تهیه ترافل بادامی

خامه و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود.

همینکه شکلات خنک شد، کره را با همزن برقی بزنید و مخلوط شکلات را به آن بیفزائید.

حالا بیسکویت و اسانس بادام را نیز بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در بادام بغلتانید.

سپس وسط ترافل‌ها شکلات بگذارید و ترافل‌ها را در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

 

برچسب ها: شیرینی پزی، کیک و شیرینی، دستور تهیه ترافل، مواد لازم ترافل، روش تهیه ترافل، ترافل بادامی، مواد لارم ترافل تعداد بازديد: 1110 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز