افسانه ظروفی
مواد لازم برای حدود 48 عدد
خامه 200 گرم
شکلات شیری یا تلخ 300 گرم
کره 60 گرم
بیسکویت آسیاب کرده 250 گرم
اسانس بادام یک چهارم قاشق چایخوری
بادام برشته و خرد کرده 120 کرده
شکلات مغزدار حدود 48 عدد
روش تهیه ترافل بادامی
خامه و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود.
همینکه شکلات خنک شد، کره را با همزن برقی بزنید و مخلوط شکلات را به آن بیفزائید.
حالا بیسکویت و اسانس بادام را نیز بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در بادام بغلتانید.
سپس وسط ترافلها شکلات بگذارید و ترافلها را در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.