Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:19

5
آذر
مسقطی انار؛ شیرینی شب یلدا + طرز تهیه

مسقطی انار؛ شیرینی شب یلدا + طرز تهیه

با نزدیک شدن به آخرین روزهای پاییزی و بلندترین شب سال همه خانم های کدبانو در فکر تهیه انواع شیرینی و دسر های خانگی خوشمزه برای میهمان های شب یلدای خود هستند که رنگ و بوی پاییزی داشته باشد.

مسقطی انار هم یکی دیگر از آن شیرینی های خوشمزه شب یلدا است که با آن می توانید از مهمان هایتان پذیرایی کنید.طرز تهیه این شیرینی خوشرنگ و خوش طعم بسیار ساده است.

مواد لازم:

 آب انار خالص      یک لیوان

پودر نشاسته         ۲ قاشق غذاخوری

 شکر     به میزان دلخواه

 شربت انار و پودر گردو      مقداری

طرز تهیه مسقطی انار؛ شیرینی شب یلدا :

آب انار نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی شود. این مخلوط را در قالب دلخواه ریخته و بعد داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از قالب برگردانید و با شربت انار و پودر نارگیل یا خلال پرتقال تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید دانه انار هم داخل مسقطی بریزید.

برای درست کردن شربت انار، آب انار و با مقدار دلخواه شکر بجوشانید تا غلیظ شود. شربت خوش طعم و گوارایی به دست می آید.

نکته اول: شما با این دستور ساده می توانید انواع مسقطی های میوه ای را تهیه کنید.

نکته دوم: میزان شکر بستگی به ذائقه شما و طعم آب انار دارد. ممکن است بخواهید مسقطی شیرین، ملس یا ترش درست کنید.

برچسب ها: انواع شیرینی، انواع دسر، ژله، شیرینی پزی، قنادی، دستپخت، دسرهای شب یلدا، مسقطی، مسقطی انار، انواع شیرینی با انار، کیک و کاپ کیک تعداد بازديد: 1019 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز