Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 20 اردیبهشت 1400 - 06:59

19
آبان
کلوچه کنجدی ترد و خوشمزه + طرز تهیه

کلوچه کنجدی ترد و خوشمزه + طرز تهیه

کلوچه کنجدی که دستورش در ادامه خواهید دید خیلی سریع و راحت آماده میشه و عطر و طعم خوبی هم داره. برای تزیین کلوچه ها می تونین از گردوی نگین شده ، پودر نارگیل و یا پسته استفاده کنین.

آماده سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: 30 دقیقه

مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه برای 8 نفر:

بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

کنجد به مقدار لازم

نمک 1/4 قاشق چای خوری

وانیل 1/2 قاشق چای خوری

پودر هل 1/4 قاشق چای خوری

آرد سفید 3 لیوان

تخم مرغ تخم مرغ 2 عدد

پودر شکر 1 لیوان

روغن مایع 3/4 لیوان

ماست شیرین 3 قاشق غذاخوری پر

طرز تهیه کلوچه کنجدی :

ابتدا تخم و مرغ و پودر شکر رو با هم پنج دقیقه با همزن میزنیم. روغن مایع رو وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کرده و کمی هم میزنیم.

حالا بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط میکنیم.

آرد ، نمک ، وانیل رو سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط میکنیم. به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.

در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشه تقریبا مثل غلظت حلوا.

نیم ساعت تو ظرف دربسته تو فریزر قرار میدیم.

از فریزر که بیرون آ وردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد میکنیم و بین دو کف دست کمی فشار میدیم.

یا به شکل بیضی اینکار و میکنیم. تو کنجد می غلطونیم.

تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه میگذاریم تا بپزه.

نکته :

 کلوچه های کنجدی را خیلی نازک نکنین چون بعد از پخت خشک میشه .

به جای وانیل و هل می تونین از پوست پرتقال رنده شده استفاده کنید تا کلوچه هاتون عطر پرتقال بگیره.

برچسب ها: آشپزی، کلوچه، شیرینی پزی، قنادی، کلوچه کنجدی، شیرینی کم شیرین، کلوچ ه با چای، دستور پخت کلوچه تعداد بازديد: 636 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز