آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه برای 8 نفر:
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
کنجد به مقدار لازم
نمک 1/4 قاشق چای خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
پودر هل 1/4 قاشق چای خوری
آرد سفید 3 لیوان
تخم مرغ تخم مرغ 2 عدد
پودر شکر 1 لیوان
روغن مایع 3/4 لیوان
ماست شیرین 3 قاشق غذاخوری پر
طرز تهیه کلوچه کنجدی :
ابتدا تخم و مرغ و پودر شکر رو با هم پنج دقیقه با همزن میزنیم. روغن مایع رو وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کرده و کمی هم میزنیم.
حالا بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط میکنیم.
آرد ، نمک ، وانیل رو سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط میکنیم. به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.
در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشه تقریبا مثل غلظت حلوا.
نیم ساعت تو ظرف دربسته تو فریزر قرار میدیم.
از فریزر که بیرون آ وردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد میکنیم و بین دو کف دست کمی فشار میدیم.
یا به شکل بیضی اینکار و میکنیم. تو کنجد می غلطونیم.
تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه میگذاریم تا بپزه.
نکته :
کلوچه های کنجدی را خیلی نازک نکنین چون بعد از پخت خشک میشه .
به جای وانیل و هل می تونین از پوست پرتقال رنده شده استفاده کنید تا کلوچه هاتون عطر پرتقال بگیره.