Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 12:57

20
آبان
کیک ماست و نارنگی + طرز تهیه

کیک ماست و نارنگی + طرز تهیه

با وجود فصل پاییز و مرکبات خوشرنگ وخوشمزه اش از طعم بی نظیر نارنگی و خواص بی نظیر آن غافل نشوید.در این مطلب سعی داریم دستور پخت یک کیک خوش طعم را با نارنگی را به شما آموزش دهیم.

برای پخت این کیک خوشمزه لازم است که دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. قالب فر را با روغن چرب کنید و روی آن کمی آرد بپاشید و آرد اضافی را بتکانید.

مواد لازم:

یک و نیم پیمانه آرد

۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

نصف قاشق چایخوری نمک

یک پیمانه شکر

یک قاشق غذاخوری قسمت نارنجی پوست نارنگی رنده شده

سه چهارم پیمانه ماست یونانی

نصف پیمانه روغن گیاهی

یک قاشق غذاخوری آب نارنگی تازه

۲ عدد تخم مرغ بزرگ

نصف قاشق چایخوری وانیل

پودر قند برای تزئین

طرز تهیه:

۱. دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. قالب فر را با روغن چرب کنید و روی آن کمی آرد بپاشید و آرد اضافی را بتکانید.

۲. آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه ترکیب کنید.

۳. با انگشت پوست نارنگی های رنده شده را در یک کاسه بزرگ به شکر بمالید تا شکر مرطوب شود.

۴.ماست، روغن، آب نارنگی، تخم مرغ و وانیل را به مخلوط شکر نارنگی اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود.

۵. مواد خشک را به مواد تر اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که ترکیب شوند.

۶. خمیر را در قالب بریزید و آن را کاملا پخش کنید.

۷. به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز بیرون بیاید، بپزید.

۸. اجازه دهید کیک به مدت ۱۲ دقیقه سرد شود. کیک را از قالب درآورد و اجازه دهید کاملا خنک شود.

۹. روی آن را با پودر قند تزئین کنید.

برچسب ها: کیک، انواع کیک، شیرینی پزی، کیک ماست، قنادی، کیک نارنگی، کیک ماست و نارنگی، دستور پخت انواع کیک، کیک بدون فر تعداد بازديد: 720 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز