مواد لازم برای تهیه حلوای لبو :
لبو 4 عدد
کره 2 الی 3 قاشق سوپخوری
شيره انگور يک چهارم پيمانه
آرد ساده يا سبوس دار 2 تا 3 قاشق
طرز تهيه حلوا لبو :
چغندر خام را رنده کنيد و با کمی کره در تابه تفت دهيد و بگذاريد تا هم بپزد و هم به روغن بيفتد و آبش کشيده شود.
با لبوي پخته هم می توان اين حلوا را تهيه کرد .در آن صورت فقط در کره کمی تفت دهيد و خاموش کنيد.
سپس در تابه اي ديگر آرد را کمي تفت دهيد تار رنگش تغيير کند و بو داده شود.
اکنون چغندر تفت داده شده را با آرد بو داده مخلوط کنيد و کمي ديگر با هم تفت دهيد.
سپس حدود 3/4 ليوان شيره انگور را داخل آن ريخته و هم بزنيد تا کم کم به روغن و شيره بيفتد.
اگر کمی سفت است می توانيد 1/3 ليوان آب اضافه کنيد و بهم بزنيد و حرارت دهيد تا آب آن به خورد حلوا برود.
اکنون حلوای شما آماده است تزيين کنيد و سرو کنيد.
شيره انگور حالت سردی چغندر را خنثی می کند.
اگر اهل لبو باشيد اين حلوا بسيار زيبا و خوشمزه و زينت بخش ميز ميهمانی شماست.