Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:23

29
آذر
حلوای لبو ؛ ویژه شب یلدا

حلوای لبو ؛ ویژه شب یلدا

اگر اهل لبو باشيد اين حلوا بسيار زيبا و خوشمزه و زينت بخش ميز ميهمانی شب یلدای شماست.

مواد لازم برای تهیه حلوای لبو :

 لبو           4 عدد

 کره         2 الی 3 قاشق سوپخوری

 شيره انگور            يک چهارم پيمانه

آرد ساده يا سبوس دار             2 تا 3 قاشق

طرز تهيه حلوا لبو :

چغندر خام را رنده کنيد و با کمی کره در تابه تفت دهيد و بگذاريد تا هم بپزد و هم به روغن بيفتد و آبش کشيده شود.

با لبوي پخته هم می توان اين حلوا را تهيه کرد .در آن صورت فقط در کره کمی تفت دهيد و خاموش کنيد.

سپس در تابه اي ديگر آرد را کمي تفت دهيد تار رنگش تغيير کند و بو داده شود.

اکنون چغندر تفت داده شده را با آرد بو داده مخلوط کنيد و کمي ديگر با هم تفت دهيد.

سپس حدود 3/4 ليوان شيره انگور را داخل آن ريخته و هم بزنيد تا کم کم به روغن و شيره بيفتد.

اگر کمی سفت است می توانيد 1/3 ليوان آب اضافه کنيد و بهم بزنيد و حرارت دهيد تا آب آن به خورد حلوا برود.

اکنون حلوای شما آماده است تزيين کنيد و سرو کنيد.

شيره انگور حالت سردی چغندر را خنثی می کند.

اگر اهل لبو باشيد اين حلوا بسيار زيبا و خوشمزه و زينت بخش ميز ميهمانی شماست.

 

برچسب ها: شیرینی پزی، غذاهای سنتی، انار پلو، آشپزی ایرانی، شب یلدا، آش انار، غذاهای ایرانی، دسر شب یلدا، قنادی، دستپخت، پذیرائی شب یلدا، حلوای لبو، انواع غذا شب یلدا، يله انار، تزئین کیک و کاپ کیک شب یلدا، باسلوق با اب انار، انواع شیرینی شب یلدا تعداد بازديد: 880 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز