Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 شهریور 1398 - 02:52

30
مهر
نان شیرینی زنجفیلی

نان شیرینی زنجفیلی

فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 25×30 سانتیمتر چرب نمائید. آن‌گاه مواد خشک را در کاسه مناسبی الک کنید و کره را با آن مخلوط سازید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای حدود 12 برش

 آرد                                     450 گرم

شکر قهوه‌ای روشن                180 گرم

پودر زنجفیل                           2 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر                           1 قاشق چایخوری

کرم تارتار                              1 قاشق چایخوری

کره                                      225 گرم

روش تهیه نان شیرینی زنجفیلی

فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 25×30 سانتیمتر چرب نمائید.

آن‌گاه مواد خشک را در کاسه مناسبی الک کنید و کره را با آن مخلوط سازید.

سپس مخلوط به دست آمده را در قالب بریزید و فشرده کنید.

حالا نان شیرینی را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.

همینکه شیرینی را از فر درآورید، آن را به 12 برش تقسیم کنید ولی برش‌ها را جدا نکنید!

اکنون صبر کنید تا شیرینی کاملا خنک شود و بعد  آن را از قالب جدا کنید و در صورت دلخواه شیرینی را به برش‌های کوچکتر تقسیم کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری

1: مراقب باشید که پس از مخلوط کردن کره با مواد خشک، مواد به شکل خمیر در نیاید!

2: این نان شیرینی می‌تواند میان وعده مناسبی برای دانش‌آموزان باشد که میل کردن آن همراه با فنجانی شیر یا هر نوشیدنی دلخواه دیگر، دلپذیر و دلچسب است.

منبع: شور و شیرین

 

 

برچسب ها: شیرینی پزی، کیک و شیرینی، نان شیرینی، نان شیرینی زنجفیلی، روش تهیه نان شیرینی زنجفیلی، طرز تهیه نان شیرینی، نان شیرینی خانگی تعداد بازديد: 160 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز