افسانه ظروفی
مواد لازم برای حدود 12 برش
آرد 450 گرم
شکر قهوهای روشن 180 گرم
پودر زنجفیل 2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
کرم تارتار 1 قاشق چایخوری
کره 225 گرم
روش تهیه نان شیرینی زنجفیلی
فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 25×30 سانتیمتر چرب نمائید.
آنگاه مواد خشک را در کاسه مناسبی الک کنید و کره را با آن مخلوط سازید.
سپس مخلوط به دست آمده را در قالب بریزید و فشرده کنید.
حالا نان شیرینی را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.
همینکه شیرینی را از فر درآورید، آن را به 12 برش تقسیم کنید ولی برشها را جدا نکنید!
اکنون صبر کنید تا شیرینی کاملا خنک شود و بعد آن را از قالب جدا کنید و در صورت دلخواه شیرینی را به برشهای کوچکتر تقسیم کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری
1: مراقب باشید که پس از مخلوط کردن کره با مواد خشک، مواد به شکل خمیر در نیاید!
2: این نان شیرینی میتواند میان وعده مناسبی برای دانشآموزان باشد که میل کردن آن همراه با فنجانی شیر یا هر نوشیدنی دلخواه دیگر، دلپذیر و دلچسب است.
منبع: شور و شیرین