افسانه ظروفی
مواد لازم برای حدود 10 عدد
کره سرد 175 گرم
آرد 225 گرم
نمک 1 پینچ
سفیده تخممرغ 1 عدد
شکر برای روی شیرینی به میزان لازم
مواد لازم میانی
شکر قهوهای گرانول 60 گرم
کره نرم شده 60 گرم
کشمش پلوئی 110 گرم
مربای پوست پرتقال بدون شربت 60 گرم
دارچین، هل و جوز هندی یکچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه اکلز کیک
کره را در فویل بپیچید و 30 ثانیه در فریزر بگذارید. آنگاه آرد و نمک را در کاسه مناسبی الک کنید و کره را به کمک رنده درشت، روی آرد رنده کنید.
هرازگاهی کره را در آرد بزنید تا راحتتر رنده شود!
سپس با استفاده از پالت، کره را با آرد مخلوط کنید تا مخلوط حاصل به شکل خرده نان درآید.
حالا در حدود 4 قاشق سوپخوری آب سرد به آن بیفزائید تا خمیر شود.
روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
در این میان مواد میانی را آماده نمائید. اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز کنید و 10 دایره به قطر 10 سانتیمتر از آن قالب بزنید.
سپس روی هر خمیر یک قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید و لبههای خمیر را با آب به کمک قلممو مرطوب نمائید.
حالا خمیر را از اطراف جمع کنید و بعد آن را برگردانید.
اینک رویش وردنه بکشید تا قطر خمیر به حدود 7/5 سانتیمتر برسد.
آنگاه روی خمیرها سه برش ایجاد کنید و در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
سپس رویشان سفیده تخممرغ بمالید و شکر بپاشید.
اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه مواد میانی
همه مواد را با هم مخلوط کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: