Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:04

13
اسفند
دونات خانگی، خوشمزه و آسان

دونات خانگی، خوشمزه و آسان

دونات یکی از خوراکی های مورد علاقع کودکان است. شما می توانید به راحتی آن را در منزل درست کرده و به عنوان یک تغذیه به کودک محصل تان بدهید

مواد لازم برای تهیه دونات خانگی

تخم مرغ : 1 عدد

شکر : یک هشتم پیمانه

شیر ولرم : یک هشتم پیمانه

آب : یک هشتم پیمانه

خمیر مایه : یک و نیم ق م

کره : یک ششم پیمانه

نمک : یک پنس

آرد : حدود 2 پیمانه

روغن جهت سرخ کردن

پودر قند جهت تزیین

مرحله اول تهیه دونات خانگی

یک قاشق سوپخوری از شکر و خمیر مایه و آب ولرم رو مخلوط کرده و روی ظرف در قرار داده و کنار می گذاریم تا عمل بیاد .

مرحله دوم تهیه دونات خانگی

تخم مرغ ، شکر ،کره آب شده و شیر رو با همزن دستی مخلوط می کنیم .

مرحله سوم تهیه دونات خانگی

تقریبا نصف پیمانه از آرد رو داخل مواد ریخته و مخلوط می کنیم .

مرحله چهارم تهیه دونات خانگی

خوب تا حالا خمیر مایه تون حتما عمل اومده ...

مرحله پنجم تهیه دونات خانگی

خمیر مایه عمل اومده رو به مواد قبل اضافه کنید .

مرحله ششم تهیه دونات خانگی

بعد نمک و  آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیری بدست بیاد که بدست نچسبه .

مرحله هفتم تهیه دونات خانگی

ظرفی رو چرب کرده و خمیر رو داخل ظرف قرار بدین و روشو بپوشونید تا حجم خمیر دوبرابر بشه . تقریبا 2 ساعت زمان می بره .

مرحله هشتم تهیه دونات خانگی

روی کاغذ روغنی رو آردپاشی کرده و بعد خمیر رو روی اون باز کنید . سپس با قالب دونات گرد یا قالب دونات قلب  خمیرو قالب بزنید .

مرحله نهم تهیه دونات خانگی

بعد روشون رو با نایلون بپوشونید تا حجمشون دو برابر بشه .

نکته خیلی مهم : باز هم تکرار می کنم حتما سطح کاغذ روغنی رو آرد پاشی کنید وگرنه بعدا به مشکل می خورید .

مرحله دهم تهیه دونات خانگی

داخل ظرفی روغن ریخته و اجازه بدین داغ بشه ، بعد دونات رو داخلش قرار بدین تا با حرارت ملایم سرخ بشه .

نکته : موقع جابجایی مواظب دونات ها باشید که پفشون نخوابه .

مرحله یازدهم تهیه دونات خانگی

بعد دونات رو برگردونید تا طرف دیگه شون هم سرخ بشه .

مرحله دوازدهم تهیه دونات خانگی

و در آخر روی دستمال آشپزخونه قرار بدین تا روغن اضافیشو بگیره .

و اما مهمترین نکته ( این نکات کلیدی و دقیقی که بهشون اشاره می کنیم فکر نمی کنم بغیر از بهارسایت جای دیگه ای بتونید پیدا کنید {حتی کلاسهای آموزشی} پس کاملا به این نکات توجه کنید ) : طریقه سرخ کردن دونات بسیار بسیار مهمه ، کار خیلی راحتیه ولی اگه دقت نکنید ممکنه خوب پف نکنه یا اینکه بسوزه . موقع سرخ کردن دونات ها ؛ حتما ظرف رو کمی بالاتر از شعله گاز تو دستتون نگهدارید و درحین سرخ کردن ماهیتابه یا قابلمه رو به حالت دورانی بچرخونید تا دونات ها بهتر پف کرده و سرخ بشن .

مرحله سیزدهم تهیه دونات خانگی

و در آخر بعد از اینکه کمی سرد شدن روشون پودر قند بپاشید .

نکته : برای اینکه دوناتها خوش طعم و خوش عطر باشن می تونید کمی پودر هل یا وانیل  رو با پودر قند مخلوط کنید .

برچسب ها: تغذیه و سلامت، آموزش شیرینی پزی، شیرینی رژیمی، دونات، آموزش قنادی، طرز تهیه دونات خانگی، شیرنی خانگی عید نوروز، شیرینی بدون فر، تغذیه و رژِیم درمانی، شیرینی مخصوص دیابتی ها تعداد بازديد: 496 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز