عارفه ابن الرضا
مواد لازم برای 10-12 نفر
شکر 200 گرم
آب 125 میلی لیتر(یک دوم پیمانه)
گلاب 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
زعفران سائیده یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ 4 عدد
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
پودر نارگیل 85 گرم
روغن مایع 100 گرم
ماست 130 گرم
آرد 150 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه خاگینه نارگیلی
شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم چند دقیقه بجوشانید.
آن گاه زعفران و گلاب را بیفزائید و در حدود 2 دقیقه شربت را بجوشانید.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
حالا تخم مرغ ها را همراه با وانیل با همزن برقی بزنید تا سبک شود و بعد پودر نارگیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون ماست و روغن را درون این مایه بریزید.
آن گاه مخلوط الک کرده آرد و بیکینگ پودر را افزوده و هم بزنید.
اینک کف قالب سرامیکی نسوز را به قطر 27 سانتیمتر با کره چرب کنید و مایه خاگینه را در آن بریزید.
سپس خاگینه را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.
حالا خاگینه را از فر در آورید و همینکه اندکی ولرم شد، شربت خنک شده را رویش بریزید و بگذارید شربت به خورد خاگینه برود.
منبع: شور و شیرین