محیا ربیعی
مواد لازم برای حدود 40 عدد
پودر شکر الک کرده 420 گرم
پودر نارگیل 100 گرم
شیر عسلی 180 گرم
رنگ خوراکی صورتی به میزان لازم
اسانس توتفرنگی به میزان لازم
روش تهیه توپی دو رنگ نارگیلی
پودر شکر و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید و شیر عسلی را کمکم به آن بیفزائید تا خمیر نسبتا غلیظی به دست آید.
آنگاه این مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت اسانس توت فرنگی و رنگ صورتی بیفزائید.
حالا هر بار به اندازه نصف قاشق چایخوری از مایه سفید رنگ و نصف قاشق چایخوری از مایه صورتی رنگ بردارید و آن را به شکل توپ درآورید.
توپهای فراهم کرده را در پودر نارگیل بغلتانید و در کپسولهای کوچک کاغذی بگذارید.
یادآوری 1: چنانچه مایه شل بود، اندکی پودر نارگیل به آن بیفزائید.
یادآوری 2: بهتر است قبل از شکل دادن به مایه، آن را در یخچال نگه دارید.
منبع: شور و شیرین