Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:46

17
مهر
دونات کلاسیک

دونات کلاسیک

آرد نان، آرد نول، شکر و نمک را در کاسه همزن برقی بریزید. آن‌گاه مایه خمیر، آب ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر را در کاسه کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای حدود 30 عدد 

آرد نان                           375 گرم

آرد نول                           375 گرم

شکر                              115 گرم

نمک                               یک‌چهارم قاشق چایخوری

پودر مایه خمیر                  12 گرم

آب ولرم                            یک چهارم پیمانه

شکر                                1 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ در دمای محیط        6 عدد

شیر                                180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

کره خرد کرده و نرم شده      185 گرم

روغن برای سرخ کردن          به میزان لازم

کرم پاتیسیر                       به میزان لازم

پرک بادام برای تزئین           به میزان لازم

روش تهیه دونات کلاسیک

آرد نان، آرد نول، شکر و نمک را در کاسه همزن برقی بریزید.

آن‌گاه مایه خمیر، آب ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر را در کاسه کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود.

سپس مایه خمیر ورآمده، تخم‌مرغ‌ها و شیر را به مواد خشک درون کاسه، بیفزائید و همه مواد را با همزن مخصوص خمیر مخلوط کنید.

پس از 10 دقیقه، کره را کم کم به آن افزوده و به همزدن خمیر ادامه دهید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را در سلفون قرار دهید و یک شب در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر تقریبی 7 سانتیمتر قالب بزنید.

آن‌گاه خمیرهای قالب‌زده را روی سینی پوشیده از آرد قرار دهید.

رویش را با هوله آشپزخانه بپوشانید و در حدود یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمشان افزایش یابد.

سپس روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود و دمایش به 180 درجه سانتیگراد برسد.

حالا به آرامی دونات‌ها را یکی یکی در روغن سرخ کنید.

مراقب باشید که هنگام برداشتن دونات، حجمش از بین نرود!

اینک دونات‌های سرخکرده را روی هوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود و بعد آنها را در شکر بغلتانید.

سپس دونات‌ها را با کرم پاتیسیر پر کنید و با پرک بادام بیارائید.

روش تهیه کرم پاتیسیر 

برای تهیه کرم پاتیسیر، 3 عدد زرده تخم‌مرغ را همراه با 75 گرم شکر و وانیل با همزن برقی بزنید و 30 گرم آرد ذرت به آن بیفزائید.

آن‌گاه یک پیمانه شیر جوشیده داغ را کم‌کم درون زرده‌های همزده تخم‌مرغ بریزید و مایه حاصل را روی اجاق با حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا کرم غلیظ شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و 20 گرم کره درون آن بریزید. روی کرم را بپوشانید و بگذارید خنک شود.

 

برچسب ها: شیرینی پزی، کیک و شیرینی، دونات، دونات کلاسیک، مواد لازم دونات کلاسیک، روش تهیه دونات کلاسیک، طرز تهیه دونات کلاسیک، آموزش پخت دونات تعداد بازديد: 607 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دونات چیست؟

فیلم روز
تصویر روز