آرزو مقدم
مواد لازم برای 6-8 نفر
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
کره آبکرده یا نرم شده به میزان لازم
شکر قهوه ای برای دیواره رمکین حدود ۱۰۰ گرم
سفیده تخممرغ ۲۰۰ گرم
شکر سفید ۵۰ گرم
نمک یک پینچ
روش تهیه مینی سوفله شکلاتی
شکلات را به روش بنماری (روی حرارت بخار آب جوش) آب کنید.
آنگاه رمکینها را با کره چرب نمائید و کف و دیواره آنها را با شکر قهوه ای بپوشانید و اضافه شکر را خالی کنید.
حالا سفیده تخممرغها و نمک را با دور تند همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
سپس شکر (سفید) را کم کم بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا مرنگ صاف و براقی حاصل شود.
اکنون شکلات آبکرده را به مرنگ اضافه کنید و با لیسک به شکل دورانی هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
اینک مایهفراهم کرده را در رمکینها بریزید و سوفله را به مدت تقریبی 5-8 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 210 درجه سانتیگراد بپزید.
یادآوری 1: میتوانید روی سوفله را با پودر شکر بیارائید و گرم میل کنید.
یادآوری 2: رمکینها (Ramekin) ظروف نسوزی هستند که برای تهیه انواع سوفله و پودینگ مورد استفاده قرار میگیرند.
این ظرف در انواع سرامیکی و شیشهای ساخته میشوند.
منبع: شور و شیرین