مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 6-8 نفر
پنیر خامه ای ٥٠٠ گرم
پودر شكر ٦٠ گرم
شیر ١٠٠ میلی ایتر
اسانس وانیل ٢ قاشق چایخوری
نان تست ٣٥ برش
كره ٣٧٥ گرم
شكر سفید ١ قاشق سوپخوری
دارچین ٢ قاشق چایخوری
شكر قهوه ای ٢٠٠ گرم
نمك ١ قاشق چایخوری
عسل ٨٠ گرم
گردو ١٠٠ گرم
روش تهیه بان كيك كارامل
فر را با دمای ١٨0 درجۀ سانتیگراد گرم كنید و قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آن گاه پنیر خامه ای،پودر شكر، شیر و وانیل را در كاسۀ همزن برقی بریزید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس اطراف نانهای تست را برش دهید و هر 5 عدد را کنار هم بچسبانید.حالا 170 گرم از کره را آب کنید و با شکر سفید و دارچین مخلوط نمائید و آن را روی نان ها بمالید.
اکنون کرم پنیر فراهم کرده را روی نانها بمالید و هر ٥ عدد را به صورت رول در آورید.
آن گاه یکی از این رول ها را ابتدای ردیف ٥ تایی بعدی نان بگذارید و آن را رول کنید.
به همین ترتیب یک رول نسبتا بزرگ از نان تست فراهم کنید.
اینک باقیماندۀ کره، شکر قهوه ای، نمک و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره و شکر حل شوند.
سپس دو سوم از این سس را در قالب بریزید و گردو را رویش بپاشید.
حالا رول فراهم کردۀ نان تست و پنیر را در قالب روی سس بگذارید و کیک را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه درفر بپزید.
کیک را 10 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد از قالب جدا کنید و روی پنجرۀ سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود.
سپس آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: