افسانه ظروفی
مواد لازم برای 10-12 نفر
کره 125 گرم
شکلات تلخ خرد کرده 150 گرم
تخممرغ 1 عدد
شکر 125 گرم
آرد 145 گرم
بیکینگپودر یکچهارم قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
مواد لازم میانی
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
آب 60 میلیلیتر (یکچهارم پیمانه)
پنیر خامهای 500 گرم
پوست لیمو (رنده کرده) 1 قاشق چایخوری
شکر 55 گرم
خامه قنادی 300 گرم
آب لیموی تازه 2 قاشق چایخوری
مواد لازم رویه
توتفرنگی 250 گرم
شکر 50 گرم
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه برانیز چیز کیک
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کمربندی را به قطر 22 سانتیمتر چرب نمائید و قسمت خارجی قالب را در فویل بپیچید.
آنگاه کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بنماری آب کنید. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
حالا تخممرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود و بعد شکلات را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون مخلوط الک کرده آرد، بیکینگپودر و نمک را افزوده و هم بزنید و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید.
اینک برانیز را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر بپزید و پس از آن صبر کنید تا برانیز خنک شود.
آنگاه مایه میانی را روی برانیز بریزید و صاف کنید و برانیز کیک را یک ساعت در یخچال نگه دارید.
سپس مواد رویه را روی برانیز کیک بریزید و آن را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه مایه میانی
پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل کنید. آنگاه پنیر خامهای، پوست لیمو و شکر را اندکی باهمزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس محلول ژلاتین را به آن افزوده و مخلوط کنید.
حالا خامه شیرین شده قنادی را قدری با همزن برقی بزنید تا سبک شود و بعد آن را همراه با آب لیموی تازه به مایه پنیری افزوده و مخلوط نمائید.
روش تهیه مایه رویه
توتفرنگیها را بشوئید و همراه با شکر، آرد ذرت و آبلیمو در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و سس نسبتاً غلیظی به دست آید.
همینکه این مایه خنک شد، آن را مصرف کنید.