Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:07

2
آبان
برانیز چیز کیک

برانیز چیز کیک

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کمربندی را به قطر 22 سانتیمتر چرب نمائید و قسمت خارجی قالب را در فویل بپیچید. آن‌گاه کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 10-12 نفر 

کره                                          125 گرم

شکلات تلخ خرد کرده                   150 گرم

تخم‌مرغ                                     1 عدد

شکر                                         125 گرم

آرد                                            145 گرم

بیکینگ‌پودر                                  یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک                                          1 پینچ

مواد لازم میانی

پودر ژلاتین                                  1 قاشق سوپخوری

آب                                            60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

پنیر خامه‌ای                                500 گرم

پوست لیمو (رنده کرده)                 1 قاشق چایخوری

شکر                                         55 گرم

خامه قنادی                                300 گرم

آب لیموی تازه                             2 قاشق چایخوری 

مواد لازم رویه

توت‌فرنگی                                  250 گرم

شکر                                         50 گرم

آرد ذرت                                      1 قاشق سوپخوری

آب‌لیموی تازه                              1 قاشق سوپخوری

روش تهیه برانیز چیز کیک

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کمربندی را به قطر 22 سانتیمتر چرب نمائید و قسمت خارجی قالب را در فویل بپیچید.

آن‌گاه کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری آب کنید. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

حالا تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود و بعد شکلات را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را افزوده و هم بزنید و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید.

اینک برانیز را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر بپزید و پس از آن صبر کنید تا برانیز خنک شود.

آن‌گاه مایه میانی را روی برانیز بریزید و صاف کنید و برانیز کیک را یک ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس مواد رویه را روی برانیز کیک بریزید و آن را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

روش تهیه مایه میانی

پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید. آن‌گاه پنیر خامه‌ای، پوست لیمو و شکر را اندکی باهمزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس محلول ژلاتین را به آن افزوده و مخلوط کنید.

حالا خامه شیرین شده قنادی را قدری با همزن برقی بزنید تا سبک شود و بعد آن را همراه با آب لیموی تازه به مایه پنیری افزوده و مخلوط نمائید.

روش تهیه مایه رویه

توت‌فرنگی‌ها را بشوئید و همراه با شکر، ‌آرد ذرت و آب‌لیمو در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و سس نسبتاً غلیظی به دست آید.

همینکه این مایه خنک شد، آن را مصرف کنید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: شیرینی پزی، کیک و شیرینی، چیز کیک، مواد لازم چیز کیک، برانیز، دستور تهیه چیز کیک، برانیز چیز کیک تعداد بازديد: 1082 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این چیز کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز