Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:11

23
دی
کیک سیب

کیک سیب

تخم‌مرغ، شکر و وانیل را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کاملا پف کرده و غلیظ شود. کره را بیفزائید با سری همزن هم بزنید. همزن را خاموش کنید.

تحریریه زندگی آنلاین

 

مواد لازم کیک سیب

تخم‌مرغ                             5 عدد

شکر قهوه‌ای                      250 گرم

وانیل                                یک‌هشتم قاشق چایخوری

کره آبکرده                         250 گرم

آرد الک کرده                      300 گرم

بیکینگ‌پودر                        سه و یک‌دوم قاشق چایخوری

سیب ورقه‌ای خرد کرده        3 عدد

مغز گردو خرد کرده               2 قاشق سوپخوری

روش تهیه کیک سیب

تخم‌مرغ، شکر و وانیل را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کاملا پف کرده و غلیظ شود.

کره را بیفزائید با سری همزن هم بزنید.

همزن را خاموش کنید.

اینک آرد و بیکینگ‌پودر را در چند مرحله مخلوط کرده و با مایه تخم‌مرغ مخلوط نمائید.

حالا نیمی از سیب‌ها و مغز گردو را با مواد مخلوط کرده در قالب کمربندی به قطر 25 سانتیمتر بریزید و رویش را با باقیمانده سیب‌ها بیارائید و در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی60-45 دقیقه بپزید.

 

برچسب ها: کیک، شیرینی پزی، کیک و شیرینی، کیک سیب، مواد لازم کیک سیب، روش تهیه کیک سیب، دستور تهیه کیک سیب تعداد بازديد: 1186 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز