افسانه ظروفی
مواد لازم
سفیده تخممرغ 2 عدد
شکر 170 گرم
آب 2 قاشق سوپخوری
گلوکز 3 قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه یکچهارم قاشق چایخوری
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
روش تهیه آیسینگ بال فرشته
همه مواد را در کاسه مناسبی بریزید و آن را روی حرارت بخار آب جوش بگذارید (روش بنماری).
آنگاه این مخلوط را با سرعت کم همزن برقی بزنید (2 دقیقه).
سپس سرعت همزن را افزایش دهید و آیسینگ را تا جایی که حجمش زیاد شود و فرم خود را حفظ کند، هم بزنید حالا آیسینگ را از روی حرارت بخار آب جوش بردارید و به همزدن ادامه دهید تا آیسینگ غلیظ شود.
اکنون آیسینگ آماده مصرف میباشد.
میتوانید از این آیسینگ برای آراستن انواع کاپ کیک و کیکها بهره بگیرید.
گفتنی است که این آیسینگ بسیار لطیف و سبک است و تا 2 روز در دمای محیط قابل نگهداریست.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: