Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:30

16
مهر
کیک بادام و گلابی

کیک بادام و گلابی

پوست گلابی‌ها را بگیرید و گلابی‌ها را به گونه‌ای برش دهید که برش‌ها از هم جدا نشوند! آن‌گاه رویشان قدری آب لیموی تازه بریزید. حالا فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای حدود 8-10 نفر 

گلابی                      6 عدد متوسط

شکر دانه ریز             180 گرم

کره نرم شده             125 گرم

وانیلین                     یک‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ                    3 عدد

خامه صبحانه             160 گرم

آرد                          200 گرم

بیکینگ‌پودر               1 قاشق چایخوری

نمک                       یک‌چهارم قاشق چایخوری

بادام آسیاب کرده       100 گرم

مارمالاد زردآلو            حدود 3 قاشق سوپخوری

روش تهیه کیک بادام و گلابی

پوست گلابی‌ها را بگیرید و گلابی‌ها را به گونه‌ای برش دهید که برش‌ها از هم جدا نشوند!

آن‌گاه رویشان قدری آب لیموی تازه بریزید.

حالا فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 24 سانتیمتر چرب نمائید.

سپس شکر، کره و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و هر کدام را در حدود یک دقیقه هم بزنید.

اکنون خامه را اضافه کنید و مخلوط الک‌کرده مواد خشک را همراه با بادام درون این مایه بریزید و هم بزنید.

اینک مایه فراهم کرده کیک را در قالب بریزید و گلابی‌ها را روی کیک بچینید.

 آن‌گاه قالب را در فر بگذارید و کیک گلابی‌ را به مدت تقریبی یک ساعت یا تا زمانیکه روی کیک طلائی رنگ شود، بپزید.

همچنین می‌توانید برای اطمینان از پخت کافی کیک، خلال چوبی را در کیک فرو برید و چنانچه چیزی از مایه کیک به خلال چوبی نچسبید، کیک کاملا پخته است.

سپس کیک را از فر در آورید و روی پنجره سیمی بگذارید.

حالا مارمالاد و زردآلو را اندکی گرم کنید تا روان شود و بعد آن را به کمک قلمو روی کیک بمالید.

اکنون صبر کنید تا کیک کاملا خنک شود.

یادآوری 1: بهتر است این کیک را در قالبی که تهیه کرده‌اید، سرو کنید.

یادآوری 2: می‌توانید برای تهیه این کیک از قالب کمربندی استفاده کنید و قسمت خارجی قالب را در فویل بپیچید تا مایه کیک از آن بیرون نریزید!

یادآوری 3: میل کردن این کیک همراه با نوشیدنی‌هائی مانند چای و قهوه بسیار مطلوب و دلپذیر است. 

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: شیرینی پزی، روش تهیه کیک، آموزش کیک، کیک و شیرینی، کیک گلابی، دستور تهیه کیک، کیک بادام، دستور کیک، کیک بادام و گلابی، روش تهیه کیک بادام و گلابی تعداد بازديد: 536 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز