Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 26 دی 1403 - 12:18

26
دی
کیک لمینگتون استرالیایی

کیک لمینگتون استرالیایی

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف قالب مربع شکل 20 سانتی متری یا قالب گرد 23 سانتی متری را کاغذ روغنی بیندازید.شکر و کره هم دما با اتاق را به مدت 3- 4 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.

 مواد لازم

آرد

 ۳۰۰ گرم

شکر 

۱۶۰ گرم

تخم مرغ

 ۲ عدد

 کره نرم شده در دمای محیط

  ۹۰ گرم

شیر 

۱/۲ پیمانه

 بیکینگ پودر 

۲ قاشق چای خوری

وانیل 

۱/۴ قاشق چای خوری

نمک 

 ۱/۸ قاشق چای خوری

 

مواد لازم برای سس شکلاتی 

شکلات سیاه 

۱۵۰ گرم

خامه صبحانه

 ۵۰ گرم

شیر

 ۵ قاشق غذا خوری

پودر کاکائو 

۲۰ گرم

پودر قند

 ۲۰۰ گرم

پودر نارگیل 

حدود ۱/۵ پیمانه

 

 

 

طرز تهیه

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف قالب مربع شکل 20 سانتی  متری یا قالب گرد 23 سانتی متری را کاغذ روغنی بیندازید.شکر و کره هم دما با اتاق را به مدت 3- 4 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هر بار 1 دقیقه هم بزنید. وانیل را اضافه کرده هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را از قبل مخلوط کرده و 3 بار الک کنید.در سه مرحله آرد و شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود. خمیر این کیک حالت غلیظی دارد و بعد از ریختن داخل قالب باید با پشت قاشق سطح خمیر را صاف کنید. قالب را به مدت 40 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و روی آن طلایی شود. برای چک کردن پخته شدن کیک یک خلال دندان در مرکز کیک فرو کنید اگر تمیز بود و کیکی به آن نچسبیده بود، یعنی کیک پخته است.قالب را به مدت 15 دقیقه کناری قرار بدهید تا از حرارت بیفتد سپس کیک را از قالب خارج کرده روی توری فلزی منتقل کنید و بگذارید کاملا خنک شود.بعد از خنک شدن کیک سس شکلاتی را آماده کنید.شکلات را تکه تکه کنید و به همراه خامه، شیر، پودر کاکائو و پودر قند داخل یک ظرف کوچک بریزید و روی حرارت بخار آب کتری یا مایکروفر قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب شود. کیک خنک شده را با یک چاقوی تیز به مربع های کوچک 4 – 5 سانتی برش بزنید. کیک های برش خورده را با کمک قاشق در سس شکلات بگردانید و با چنگال از سس درآورید و صبر کنید شکلات اضافه اش بریزید و بلافاصله در پودر نارگیل بگردانید و در ظرف دلخواهتان بچینید. 

 

تعداد بازديد: 24 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز