Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 20 آذر 1403 - 14:08

6
آذر
چطور با انار مسقطی درست کنیم؟

چطور با انار مسقطی درست کنیم؟

خیلی راحت می‌توانید در خانه دسرهای اناری با طعم متفاوت تهیه کنید. مسقطی‌اناری یکی از این دسرهای خوشمزه مناسب فصل است.

مسقطی انار طعمی ترش و شیرین دارد و یک دسر خوش‌طعم و خوشرنگ برای این فصل محسوب می‌شود.

نام: مسقطی انار

آماده‌سازی: ۳ ساعت

تعداد: ۱۰ نفر

مواد لازم:

 آب انار: ۶ لیوان

گلاب: نصف لیوان

شکر: ۲ لیوان

کره: ۱۰۰ گرم

روش تهیه:

۱- آب انار و نشاسته را در ظرفی ریخته و ترکیب کنید. ظرف را روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب انار به جوش بیاید.

۲- شکر را به آب انار اضافه کنید. تا زمانی‌که محلول غلیظ نشده شعله را خاموش نکنید و هم‌زدن را ادامه دهید.

۳- گلاب و کره را به مسقطی اضافه کرده و همه را با هم ترکیب کنید. اجازه دهید مسقطی کمی خنک شود.

۴- قالب مورد نظر را چرب کنید، مسقطی را داخل آن بریزید و ۳ ساعت در یخچال بگذارید. سپس به شکل دلخواه آن را برش بزنید.

نکته: برای تزئین مسقطی از پودر نارگیل و پودر پسته استفاده کنید.

چطور با انار مسقطی درست کنیم؟

منبع: همشهری آنلاین

تعداد بازديد: 86 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز