Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 آبان 1403 - 05:17

23
مهر
پنکیک روسی به دو روش متفاوت

پنکیک روسی به دو روش متفاوت

بلینی روسی یکی از نان های سنتی روسیه است که شباهت زیادی به پنکیک های انگلیسی دارد البته بسیار نازک تر است. بلینی روسی از آرد گندم و جو و چاودار ، شیر و تخم مرغ تهیه می شود.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی : بلینی روسی یکی از نان های سنتی روسیه است که شباهت زیادی به پنکیک های انگلیسی دارد البته بسیار نازک تر است. بلینی روسی از آرد گندم و جو و چاودار ، شیر و تخم مرغ تهیه می شود. بلینی روسی را در هر سه وعده صبحانه ، ناهار و شام به شکل خالی یا به عنوان نان شیرین همراه با مربا ، خامه و میوه یا خاویار میل می کنند. با بلینی میتوانید رولت گوشت با سس و پنیر و مخلفات سرو کنید.  اندازه و ضخامت بلینی کاملا به سلیقه خودتان بستگی دارد. بلینی را می توانید به صورت نازک مثل کرپ تهیه کنید یا این که به اندازه پنکیک بپزید. بلینی های کوچک یا سکه ای را میتوانید به عنون نان زیر فینگر فود استفاده نمایید.

بیشتربخوانید:

 

بلینی سکه ای برای فینگر فود

 روش اول

مواد لازم خمیر برای 12 – 16 عدد

آرد گندم سیاه

یک‌ چهارم لیوان

آرد ساده

یک‌ چهارم لیوان

بکینگ پودر

یک‌ سوم قاشق چای‌خوری

شیر

سه‌ چهارم لیوان

خمیرمایه

یک‌ سوم قاشق چای‌خوری

سفیده و زرده تخم‌ مرغ جدا شده

۱ عدد

کره

۱۲۵ گرم

 

 

طرز تهیه خمیر

آرد ها را به همراه بکینگ پودر الک کنید. شیر و خمیرمایه را مخلوط کنید و سپس زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزید یکدست شود سپس به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود و هیچ گلوله ای در آرد باقی نماند.

سفیده تخم مرغ را جداگانه هم بزنید تا قله ای نرم و منعطف شکل بگیرد و وقتی کاسه را برمیگردانید ، نریزد . سپس با کمک لیسک سفیده را با خمیر مخلوط کنید به طوری که پف سفیده نخوابد. تابه ای نچسب را روی حرارت بگذارید و با کره کف تابه را چرب کنید.

یک ملاقه از خمیر برداشته و کف تابه بریزید و تابه را کمی بچرخانید تا تمام کف تابه از خمیر پر شود، صبر کنید روس سطحش حباب بزند سپس بلینی را برگردانید تا طرف دیگرش هم بپزد.پنکیک بلینی را می توانید چهارتا بزنید و روی هم بچینید ، داخل بلینی را می توانید با سالمون دودی ، پنیر خامه ای یا توت فرنگی و خامه پر کرده و سرو نمایید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه بلینی؛ پنکیک های سرخ شده

 

 

 

 

روش دوم برای تهیه بلینی

مواد لازم

تخم مرغ

۴ عدد

شیر

۲ پیمانه

آب

۱ پیمانه

آرد

۲ پیمانه

کره آب شده

۶ قاشق غذا خوری

نمک

۱/۲ قاشق چایخوری

روغن برای چرب کردن تابه

کمی

 

 

طرز تهیه

آب، شیر، کره، تخم مرغ و نمک را مخلوط کنید تا یکدست شود.آرد را روی مواد الک کنید و هم بزنید تا یکدست شود. برای راحتی کار می توانید از همزن برقی استفاده کنید. مایع خمیری آماده شده را میتوانید بلافاصله استفاده کنید یا این که 1 ساعت در یخچال بگذارید استراحت کند.یک تابه نچسب کوچک را روی حرارت گذاشته با کمی کره کف تابه را چرب کنید و یک ملاقه از خمیر را وسط تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا خمیر کف تابه را به صورت لایه ای نازک پر کند.بعد از حدود 1 دقیقه کف خمیر طلایی می شود.خمیر را برگردانید تا سمت دیگر آن هم به مدت 1 – 2 دقیقه بپزد.بلینی ها را روی هم نگذارید تا خنک شوند.

می تونید از ترکیب خامه و مربا ، عسل و کره یا سس شکلات یا سس بلونز به همراه بلینی استفاده کنید.

 

 

تعداد بازديد: 60 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز