Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 3 تیر 1403 - 11:20

18
خرداد
پارفه موز، یک دسر خوشمزه و مجلسی

پارفه موز، یک دسر خوشمزه و مجلسی

دسر پارفه موز یکی از انواع دسرهای میوه‌ای است که از تریکب شیر، آرد، خامه، پودر کرم کارامل و موز تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و مجلسی است.

دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسر‌های میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسر‌ها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. با شروع فصل گرما خوردن یک دسر خنک و خوشمزه در روز‌های گرم تابستان خیلی بسیار لذت‌بخش است. پارفه به فرانسوی نوعی دسر سرد به معنای کامل است. این دسر در فرانسه با تخم مرغ، شکر و خامه تهیه می‌شود و در آمریکا لایه‌هایی از بستنی، ژله، کارامل، شربت و یا انواع آنجیل و میوه تازه هم به آن افزوده شده است. پارفه موز نوعی دسر خوشمزه و سرد است که از ترکیب شیر با شکر، پودر کرم کارامل، خامه و نشاسته ذرت تهیه می‌شود و در انتها با موز و بیسکوییت سرو می‌شود که بسیار خوشمزه، زیبا و مجلسی است. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش پارفه موز همراه ما باشید.

مواد لازم

شیر: ۴ لیوان
پودر کرم کارامل: ۱ بسته
شکر: نصف لیوان
موز: ۲ عدد
نشاسته ذرت: ۷ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۱ بسته
بیسکوییت پتی‌پور: ۱ بسته

 

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه، ابتدا شیر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید، سپس شکر، پودر کرم کارامل و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و محتویات داخل قابلمه را به صورت مرتب هم بزنید تا زمانی که مایه دسر شروع به جوشیدن کند. وقتی مایه دسر به غلظت رسید، اجاق گاز را خاموش کنید. خامه صبحانه را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه بریزید و یک ملاقه از مایه دسر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خامه رقیق شود، سپس به قابلمه اضافه کنید و مواد دسر را هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.

موز را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و بیسکوییت پتی‌پور را با گوشتکوب بکوبید تا پودر شود. حالا لیوان‌های دسر را آماده کنید و مقداری از پوره بیسکوییت را کف لیوان بریزید. چند حلقه موز را دورتادور لیوان بچینید، طوری که موز به دیواره لیوان بچسبد. حالا دوباره از مایه دسر داخل لیوان بریزید، پودر بیسکوییت را روی آن بریزید و دوباره موز بچینید و این کار را تا انتها ادامه بدهید. روی لیوان مقداری از سس کارامل را که داخل بسته کرم کارامل است، بریزید و چند حلقه موز برای تزیین بچینید. دسر را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم
۱ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسر‌ها و غذا‌ها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

۲ـ برای درست کردن این دسر، بیسکوییت پتی‌پور وانیلی مناسب است، اما می‌توانید به جای آن از هر نوع بیسکوییت ساده وانیلی که در دسترس دارید، استفاده کنید.

تعداد بازديد: 40 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز