Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 3 تیر 1403 - 11:30

17
خرداد
طرز تهیه تیرامیسو توت فرنگی، یک دسر خوشمزه بهاری

طرز تهیه تیرامیسو توت فرنگی، یک دسر خوشمزه بهاری

تیرامیسو توت فرنگی نوعی تیرامیسو است که به جای قهوه با پوره توت فرنگی تهیه می‌شود و به همین دلیل بسیار خوشمزه و خوشبو است و طعم متفاوتی دارد.

دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسر‌های میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسر‌ها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. تیرامیسو نوعی دسر ایتالیایی است که در آن از ترکیب نوعی بیسکوییت خیس خورده با قهوه همراه با خامه استفاده می‌شود. تیرامیسو توت فرنگی یکی از انواع دسر‌های میوه‌ای است که به دلیل داشتن توت فرنگی در ترکیباتش بسیار خوشبو و خوش طعم است و در این نوع از تیرامیسو به جای قهوه از پوره توت فرنگی استفاده می‌شود. این دسر خوشمزه برای پذیرایی در مهمانی و جشن‌ها انتخاب بسیار زیبا و مناسبی است. اگر دوست دارید این تیرامیسو بسیار خوشمزه و متفاوت را با روشی ساده در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با آموزش تیرامیسو توت فرنگی با ما همراه باشید.

 بیشتربخوانید:

 

مواد لازم

توت فرنگی: ۲۰ عدد
شکر: ۴ قاشق غذاخوری
بیسکوییت لیدی فینگر یا پتی‌پور: ۱ بسته
خامه قنادی: ۲۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم
آب لیمو ترش: ۱ قاشق چای‌خوری
وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه

برای درست کردن این تیرامیسوی خوشمزه ابتدا توت فرنگی‌ها را داخل دستگاه غذاساز بریزید و شکر و آبلیمو را به آن اضافه کنید. دستگاه را یک دقیقه بزنید تا توت فرنگی‌ها کاملا پوره شود، سپس پوره آماده را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید و هم بزنید تا پوره شروع به جوشیدن کند، سپس حرارت را کم کنید و اجازه بدهید پوره کمی غلیظ شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. پوره را از روی اجاق گاز بردارید تا کاملا خنک شود.

در مرحله خامه قنادی را که به دمای محیط رسیده و مثل ماست شل شده است، داخل یک کاسه بریزید و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا فرم بگیرد. حالا پنیر خامه‌ای و وانیل را به آن اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید، سپس همزن را خاموش کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد ظرف سرو موردنظرتان را انتخاب و بیسکوییت‌ها را آماده کنید. بیسکوییت‌ها را یکی یکی داخل پوره توت فرنگی بغلتانید، سپس کف ظرف بچینید. حالا مقداری از کرم خامه‌ای روی بیسکوییت‌ها بریزید و با لیسک روی آن را صاف کنید و دوباره بیسکوییت‌های آغشته شده به پوره توت فرنگی را به عنوان لایه بعد داخل ظرف بچینید و به همین ترتیب پیش بروید تا ظرف پر شود. در آخر پوره اضافه را روی سطح ظرف بریزید و برای تزیین چند توت فرنگی برش خورده را روی دسر بچینید. دسر را به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل طبقه بالای یخچال بگذارید تا جا بیفتد و خنک شود. در این مرحله تیرامیسو توت فرنگی خوشمزه شما آماده سرو است، نوش جان.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه تیرامیسو

 

 

 

نکات مهم
۱ـ توت فرنگی ازجمله میوه‌های خوشمزه و پرخاصیت است که بیش از ۶۰۰۰ نوع از آن به رنگ‌های قرمز، سفید و زرد در طبیعت موجود است. توت فرنگی سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان است که در درمان بیماری التهابی موثر است؛ همچنین برای سلامت قلب و عروق، پیشگیری از سکته، کاهش فشار خون، حفظ سلامت مفاصل و استحکام استخوان‌ها، کمک به کاهش وزن، درمان زودتر زخم‌ها، درمان یبوست و... مفید است. مصرف توت فرنگی در سلامت پوست و حفظ زیبایی و طراوت آن نیز تاثیرات مفیدی دارد.

توت فرنگی در ایران به دو روش گلخانه‌ای و مزرعه‌ای تولید می‌شود. معمولا توت فرنگی‌های گلخانه‌ای درشت‌تر هستند و احتمال اینکه برای درشت شدن آن‌ها از ترکیبات خاص شیمیایی استفاده شده باشد، زیاد است؛ بنابراین بهتر است از توت فرنگی‌های ریز مزرعه‌ای که طعم و مزه طبیعی هم دارند، استفاده کنید. هنگام خرید توت فرنگی توجه داشته باشید که توت فرنگی‌های سفت، قرمز تیره و براق را که کلاهک سبزشان کنده نشده باشد، انتخاب کنید. برای شستوی توت فرنگی به روشی کاملا سالم و بهداشتی بهتر است آن‌ها را داخل یک کاسه گود بریزید و کاسه را پر از آب سرد کنید و صبر کنید سه دقیقه بماند؛ سپس توت فرنگی‌ها را آبکش کنید. این کار را حداقل دوبار تکرار کنید تا تمام شن‌ریزه‌های توت فرنگی از بین برود.

۲ـ پنیر ماسکارپونه پنیر خامه‌ای مخصوصی است که برای تهیه چیز کیک و دسر‌های پنیری از آن استفاده می‌شود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاه‌های مواد غذایی در دسترس نیست، می‌توانید به جای آن از پنیر‌های خامه‌ای معمولی استفاده کنید که کم نمک باشند و همچنین چربی کم‌تری داشته باشند. پنیر لبنه هم برای تهیه این دسر مناسب است، چون نمک و چربی کمتری دارد.

۳ـ بیسکوییت لیدی فینگر نوعی بیسکوییت مخصوص برای درست کردن تیرامیسو است که می‌توانید آن را به صورت بسته‌بندی از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید. اگر به این بیسکوییت خاص دسترسی ندارید، می‌توانید به جای آن از بیسکوییت پتی پور ساده وانیلی استفاده کنید.

تعداد بازديد: 36 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز