Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 10:46

15
مهر
طرز تهیه مربای پوست لیمو ترش

طرز تهیه مربای پوست لیمو ترش

مربا پوست لیمو ترش را به عنوان یک دسر پرطرفدار، میتوانید از لیمو‌های تازه تهیه کنید.

“مربا پوست لیمو ترش” یک مربای بسیار خوش طعم است که میتوانید این مربای خانگی را برای تکمیل رسپی انواع دسر و تزیینات استفاده کنید.

مربا پوست لیمو ترش را به عنوان یک دسر پرطرفدار، میتوانید از لیمو‌های تازه تهیه کنید. این مربا مواد لازم ساده‌ای دارد و به راحتی پخت می‌شود و در تهیه مربای پوست لیمو ترش، کار سختی نخواهید داشت.

مواد لازم

لیمو ترش:یک کیلو

شکر:۱ کیلو

رنگ زعفرانی:۱ قاشق چایخوری

آبلیمو تازه:نصف لیوان

آب:۳ لیوان

مربا پوست لیمو ترش / طرز تهیه “مربای پوست لیمو ترش”

مراحل پخت

ابتدا لیمو را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و آب آن را بگیرید.

پوست لیمو را داخل مقداری آب سرد قرار دهید، طوری که آب روی لیمو‌ها را بپوشاند.

اجازه دهید تا به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت استراحت کند و در این فاصله دو بار آب آن را عوض کنید.

بعد از این زمان با یک قاشق، پوست‌های داخل لیمو را جدا کنید.

سپس پوست لیمو‌ها را سه مرتبه، به مدت ۵ دقیقه در آب جوش بجوشانید و هر بار آب آن را عوض کنید.

بعد از این مرحله از طریقه تهیه مربا پوست لیمو ترش، شکر را با سه لیوان آب و نصف لیوان آبلیموی تازه و رنگ زعفران مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند.

سپس پوست لیمو‌ها را داخل شهد شکر بریزید و بگذارید تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشند و مربا به قوام لازم برسد.

مربای لیمو ترش بیشتر برای دسر بکار می‌رود و بسیار خوش عطر است.

برچسب ها: مربا، زعفران تعداد بازديد: 127 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز