تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
شکلات تلخ................. 185 گرم
کره............. 20 گرم
نان میکادو............... 2 عدد
شیر عسلی..............180 میلی لیتر
کرۀ بادام زمینی............... 3 قاشق سوپخوری
عسل...............2 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی گردویی خانگی
طرز تهیه
قالب را به اندازۀ 20×30 سانتیمتر با فویل بپوشانید به گونه ایکه فویل از دو طرف قالب بلندتر باشد.آن گاه روی فویل را با روغن چرب کنید.سپس شکلات را خرد کنید و همراه با کره در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن ماری آب کنید.حالا نیمی از این شکلات را در قالب بریزید و رویش را با یک ورق نان میکادو بپوشانید.اکنون شیر عسلی،کرۀ بادام زمینی و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کاراملی رنگ شود.سپس آن را روی نان میکادو بریزید و یک ورق دیگر نان میکادو را رویش بگذارید.اینک باقیماندۀ شکلات آبکرده را روی نان میکادو بریزید و در یخچال بگذارید تا آمادۀ برش شود.آن گاه شیرینی را به اندازۀ 3×5 سانتیمتر برش دهید و در صورت دلخواه با گیپورخوراکی بیارائید.