تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
شیر................ 125 میلی لیتر (یکدوم پیمانه)
نوتلا .................. دو قاشق سوپخوري
پودر کاکائو (الک کرده).................١ قاشق سوپخوري
تخم مرغ ............... ۲ عدد
شكر................. 100گرم
آرد..................150 گرم
بیکینگ پودر.....................یک قاشق چايخوري
روغن مايع .................. 110میلی لیتر (یک دوم پیمانه سرخالی)
بیشتر بخوانید:
کیک مارمالاد؛ عصرانه ای بی نظیر
شیرینیهای خوشمزه کرمانشاهی + طرز تهیه
مواد لازم برای تهیة کرم گاناش
شكلات تلخ.................١٠٠ گرم
خامة صبحانه.................١٥٠ گرم
طرز تهیه
فر را با دماي ١٨٠ درجة سانتيگراد گرم كنيد و قالب دونات را چرب نمائید آنگاه شیر، نوتلا و پودر کاکائو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نوتلا و پودر کاکائو در شیر حل شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. حالا تخممرغها و شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود و بعد مخلوط شیر را به آن بیفزائید و هم بزنید. اکنون مخلوط الککردة آرد و بیکینگپودر را همراه با روغن به مایة فراهم کرده افزوده و مخلوط سازید. اینک مایة حاصل را در قالب دونات بریزید و مراقب باشید که حدود یکسوم از سر قالبها خالی بماند! آنگاه قالب را درسینی شیرینیپزی بگذارید و دوناتها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید. همینکه دوناتها خنک شدند، رویشان را با کرم گاناش بیارائید.
روش تهیة کرم گاناش: شکلات را به روش بنماری آب کنید و خامه را گرم نمائید. آنگاه خامه را به شکلات افزوده و مخلوط سازید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه دونات خوشمزه
طرز تهیه کیک رولت خانگی