Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:34

13
اردیبهشت
دسر شكلاتی

دسر شكلاتی

ابتدا آرد را با شكر و پودركاكائو مخلوط کرده و با قاشق خوب هم بزنيد تا با زبري شكر نرم شوند. بعد شير را اضافه کرده و روي حرارت ملايم بگذاريد و مدام هم بزنيد تا خامي آرد گرفته شود، سپس تخم‌مرغ را با چنگال بزنيد

مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:

آرد............يك‌دوم پيمانه

شكر................يك پيمانه

پودركاكائو..............3 قاشق سوپخوري

شير..............يك ليتر

تخم‌مرغ............يك عدد

بيسكويت يا كيك...........مقداري

خامه.............125 گرم

شكلات شيري..............100 گرم

وانيل..............يك‌چهارم قاشق چايخوري

شوكورول یا مرباي گيلاس يا توت‌فرنگي.....................مقداری، براي تزيين

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه چند نوع دسر با بستنی

 

 

 

روش‌تهیه

ابتدا آرد را با شكر و پودركاكائو مخلوط کرده و با قاشق خوب هم بزنيد تا با زبري شكر نرم شوند. بعد شير را اضافه کرده و روي حرارت ملايم بگذاريد و مدام هم بزنيد تا خامي آرد گرفته شود، سپس تخم‌مرغ را با چنگال بزنيد و به مواد اضافه كنيد. مدام به همزدن ادامه دهيد تا دسر سفت شود. سپس آن را از روي حرارت برداشته، وانيل و شكلات را اضافه كنيد تا با حرارت مايه آب شود. بعد از خنك شدن خامه را به آن اضافه كنيد. کف ظرف‌هاي مورد نظر بيسكوئيت يا كيك قرار داده و از مايه دسر روي آن بريزيد و با خامه فرم گرفته، ميوه و شوكورول تزيين كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کیک، دسر، بيسكويت، مربای توت فرنگی، طرز تهیه دسر، پودركاكائو، وانيل، مرباي گيلاس تعداد بازديد: 161 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز