مواد لازم
پودرقند....................130 گرم
روغن جامد....................100 گرم
آب يا شير...................يك قاشق سوپخوري
تخممرغ...................يك عدد
وانيل.................يكهشتم قاشق چايخوري
آرد.................235 گرم
پودر كاكائو...................10 گرم
بيكينگپودر....................يكدوم قاشق چايخوري
نمك....................كمي
فلفل قرمز.................يكدوم قاشق چايخوري
شکلات....................مقداری، برای تزئین
بیشتربخوانید:
طرز تهیه باقلوا شکلات و نارگیل ؛ یک شیرینی بی نظیر برای عید
روشتهیه
پودر قند و روغن را با هم مخلوط كرده و چند دقيقه بزنيد تا سبك شود، سپس آب را اضافه كنيد. تخممرغ و وانيل را نیز اضافه كرده و خوب بزنيد. در آخر آرد، پودر كاكائو، بيكينگپودر، نمك و فلفل قرمز را اضافه كرده و روي خمير را با نايلون بپوشانيد و خمير را به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد. سپس از خمير به اندازه يك گلوله كوچك برداشته و در دست لوله كنيد و در سيني فر با فاصله بچينيد. شیرینیها را در فر گرم شده با حرارت 180 درجهي سانتيگراد به مدت 12 دقيقه قرار دهيد تا بپزد. بعد از سرد شدن نيمي از شيرينيها را در شكلات ذوب شده فرو ببريد.
منبع : شور و شیرین