مواد لازم
ژله قرمز.................1 بسته
خامه ..................100 گرم
شير................... 2 پيمانه
نشاسته ذرت................... 3 قاشق سوپخوري
شكر................ 3 قاشق سوپخوري
كيك صبحانه................ 6 برش
توت فرنگي................به مقدار لازم (جهت تزيين)
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شربت ژلهای، نوشیدنی خنک و دلچسب
روشتهیه
پودر ژله را در یک پيمانه آب جوش حل کرده و یک پیمانه آب سرد به آن بیفزایيد تا کاملاً حل شود، سپس آن را در يك ليوان پايه دار بریزید طوري كه فقط یک سوم ليوان پرشود، در انتها آن را در يخچال قرار دهید تا خنك شود. پس از اينكه ژله بسته شد، برشهاي كيك را روي ژله قرار دهيد تا كاملاً روي آن را بپوشاند. خامه، شير، نشاسته و شكر را با هم مخلوط کرده و روي حرارت قرار دهید تا غلظت پيدا كند و فرني آماده شود. آنگاه يك قاشق غذاخوري ژله به مخلوط اضافه كرده تا رنگ فرني به رنگ صورتي درآيد و بعد از خنك شدن فرني، آن را روي برش كيك ريخته و با مقداري خامه و توت فرنگي تزيين شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیزکیک یخچالی با ژله و بیسکوییت
یادآوری
از اين دسر به صورت سرد سرو ميشود.
منبع : شور و شیرین