مواد لازم برای حدود 60 عدد
آرد............... 300 گرم
پودر شكر............... 100 گرم
روغن صاف قنادي............ 150 گرم
تخم مرغ............. 1 عدد
ماست .............2 قاشق سوپخوري
اسانس وانيل............... يك چهارم قاشق چايخوري
زعفران حلكرده................. 1 قاشق چايخوري
مارمالاد سيب .............100 گرم
كرمفيل وانيلي............. 300 گرم
شربت ساده................. 30 گرم
گردوي ريز خرد كرده.............. 300 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کیک پارما چیکن
روشتهیه
آرد، پودرشكر و روغن را در ظرف مناسبي بريزيد و با نوك انگشتانتان ورز دهيد تا به شكل خردهنان درآيد. آنگاه تخممرغ، ماست، وانيل و زعفران را بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير نرم و مناسبي حاصل شود. حالا خمير را در كيسة نايلوني بگذاريد و يك ساعت در يخچال نگه داريد. اكنون خمير را با وردنه روي سطح آردپاشيده، به ضخامت تقريبي يك سانتيمتر باز كنيد و قالب بزنيد. سپس خميرهاي قالب زده را در قالب مينيمافين قرار دهيد. اينك قدري مارمالاد سيب رويشان بريزيد و اندكي كرمفيل روي مارمالاد بيفزائيد. حالا شربت را با گردو مخلوط كنيد و از آن روي هر مافين بگذاريد. آنگاه مافينها را به مدت تقريبي 15 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد بپزيد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کمپوت سیب با ماندگاری بالا
یادآوری
براي تهية مارمالاد سيب؛ پوست و دانههاي 500 گرم سيب را بگيريد، ريز خرد كنيد و همراه با 60 ميلي ليتر آب روي حرارت ملايم بگذاريد تا سيب بپزد و آبش گرفته شود. آنگاه سيب را پوره كنيد و همراه با 500 گرم شكر در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا مارمالاد غليظ شود. حالا يك دوم قاشق چايخوري پودر ژلاتين را در 1 قاشق سوپخوري آب حل كنيد و به مارمالاد بيفزائيد و از روي حرارت برداريد.
كرمفيل را از فروشگاههاي لوازم قنادي تهيه كنيد.