مواد لازم
كره...............100 گرم
شكر قهوهاي..............150 گرم
خامه...............2 قاشق سوپخوري
آرد................150 گرم
تخممرغ زده شده...............1 عدد
بادام.................60 گرم
مرباي زردآلوي پوره شده...............2 قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه باقلوا شکلات و نارگیل ؛ یک شیرینی بی نظیر برای عید
طرز تهیه شیرینی قرابیه آردی به روش اصیل ترکیهای
روشتهیه
قالب مستطيل 30×20 را چرب كرده كف و ديواره را با كاغذ بپوشانيد. كره، شكر قهوهاي و خامه را در ظرفي ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر ذوب شود و به جوش آيد؛ اين مواد بايد به مدت 3 دقيقه با حرارت ملايم و بدون اينكه هم زده شود بجوشد. بعد از جوشيدن از روي حرارت برداشته و به مدت 10 دقيقه كنار بگذاريد تا خنك شود. در نهايت تخممرغ زدهشده و آرد الكشده را به مواد اضافه كرده بعد از مخلوط شدن داخل قالب آماده بريزيد و بادامها را روي آن بچينيد بعد آن را با درجه حرارت 180 درجه به مدت 20 دقيقه در فر قرار دهيد تا بپزد. بعد از پخت از فر خارج كرده و روي شيريني را با مرباي گرم برس بزنيد و در قالب خنك كنيد سپس برش داده در ظرف بچينيد.