مواد مورد نياز:
كره.................125 گرم
رنده پوست ليمو.................2 قاشق چايخوري
شكر.................75 گرم
روغن مايع................80 ميليليتر (3/1 پيمانه)
آرد ساده.................450 گرم
بيكينگپودر.................2 قاشق چايخوري
گردو خرد شده...................30 گرم
آب پرتقال.............160 ميليليتر (3/2 پيمانه)
عسل..................1 پيمانه
مواد مورد نياز براي تزئين:
گردو خرد شده اضافي..................2 قاشق سوپخوري
كنجد.................2 قاشق چايخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی گردویی خانگی
طرز تهیه شیرینی قرابیه آردی به روش اصیل ترکیهای
روشتهیه
كره، رنده پوست ليمو و شكر را با همزن برقي بزنيد، روغن مايع را بتدريج اضافه كنيد تا به صورت كرم روشن درآيد. سپس آرد و بيكينگپودر را به همراه گردوي خرد شده و آب پرتقال در دو مرحله به مواد قبل اضافه كنيد. آنها را مخلوط كنيد تا خمير صاف و يكدستي به دست آيد. به دفعات از خمير به اندازه يك قاشق سوپخوري برداشته در ميان دو دست به شكل بيضي درآوريد و به فاصله 3 سانتيمتر از يكديگر داخل سيني چرب شده قرار دهيد. روي خمير را با چنگال نقش بيندازيد سيني را 20 دقيقه داخل فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد؛ تا شيرينيها طلايي رنگ شود. سپس سيني را از فر خارج كرده و شيرينيها را روي پنجره سيمي خنك كنيد. در پايان عسل را در ظرفي ريخته روي حرارت غيرمستقيم (بن-ماري) گرم كنيد و روي شيرينيهاي آماده را به آن آغشته كنيد و روي آنها از گردوي خرد شده اضافي و كنجد بپاشيد و در ظرف بچينيد.
منبع : شور و شیرین