Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 18:43

31
فروردین
اسلايس شكلات

اسلايس شكلات

2 عدد قالب مستطيل 25×8 سانتي‌متري را با كاغذ پوشش داده طوري‌كه ديواره را بپوشاند و 3 سانت از ديواره بالا بيايد. مارش مالا، آب و كره را در ظرفي ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد، گهگاهي هم بزنيد

مواد لازم

مارش مالا سفيد......................200 گرم

آب................1 قاشق سوپخوري

كره خرد شده.................90 گرم

شكلات سياه خرد شده...................200 گرم

بيسكويت ساده خرد شده..................125 گرم

گيلاس شكري شده.................125 گرم

فندق تست شده نيمه شده....................75 گرم

گردو..................50 گرم

شكلات سياه ذوب شده (اضافي)................200 گرم

كره ذوب شده (اضافي).................60 گرم

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه بامیه خانگی

 

 

 

روش‌تهیه

2 عدد قالب مستطيل 25×8 سانتي‌متري را با كاغذ پوشش داده طوري‌كه ديواره را بپوشاند و 3 سانت از ديواره بالا بيايد. مارش مالا، آب و كره را در ظرفي ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد، گهگاهي هم بزنيد تا مارش مالا حل شود سپس از روي حرارت برداريد و شكلات سياه را داخل آن ريخته، هم بزنيد تا شكلات نيز ذوب شود. بيسكويت، گيلاس، فندق تست شده و گردو را به مواد اضافه كرده آرام هم بزنيد آنقدر كه بيسكويت له نشود. مواد آماده را داخل قالب آماده بريزيد و به مدت يك ساعت در يخچال بگذاريد. شكلات ذوب شده اضافي و كره ذوب شده را باهم مخلوط كرده روي مواد قبلي صاف كنيد و يك ساعت ديگر در يخچال قرار داده بعد از سفت شدن آن را ببريد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، شیرینی خانگی، اسلايس شكلات، طرز تهیه تعداد بازديد: 203 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز