مواد لازم
مارش مالا سفيد......................200 گرم
آب................1 قاشق سوپخوري
كره خرد شده.................90 گرم
شكلات سياه خرد شده...................200 گرم
بيسكويت ساده خرد شده..................125 گرم
گيلاس شكري شده.................125 گرم
فندق تست شده نيمه شده....................75 گرم
گردو..................50 گرم
شكلات سياه ذوب شده (اضافي)................200 گرم
كره ذوب شده (اضافي).................60 گرم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه بامیه خانگی
روشتهیه
2 عدد قالب مستطيل 25×8 سانتيمتري را با كاغذ پوشش داده طوريكه ديواره را بپوشاند و 3 سانت از ديواره بالا بيايد. مارش مالا، آب و كره را در ظرفي ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد، گهگاهي هم بزنيد تا مارش مالا حل شود سپس از روي حرارت برداريد و شكلات سياه را داخل آن ريخته، هم بزنيد تا شكلات نيز ذوب شود. بيسكويت، گيلاس، فندق تست شده و گردو را به مواد اضافه كرده آرام هم بزنيد آنقدر كه بيسكويت له نشود. مواد آماده را داخل قالب آماده بريزيد و به مدت يك ساعت در يخچال بگذاريد. شكلات ذوب شده اضافي و كره ذوب شده را باهم مخلوط كرده روي مواد قبلي صاف كنيد و يك ساعت ديگر در يخچال قرار داده بعد از سفت شدن آن را ببريد.