مواد لازم
آرد تفت داده شده....................250 گرم
روغن جامد..................130 گرم
پودر قند...................150 گرم
هل......................1 قاشق چايخوري
پودر نارگيل....................150 گرم
كاكائو (درصورت تمايل)...................2 قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه حلوای شیر و زعفران؛ عطر و طعمی بینظیر
روشتهیه
آرد را بدون اينكه تغيير رنگ دهد جداگانه تفت دهيد سپس آن را الك كرده روغن را روي حرارت قرار دهيد وقتي ذوب شد آرد را به آن اضافه كرده هم بزنيد تا آرد به خورد روغن برود و عطر آن بلند شود. از حرارت برداشته اجازه دهيد تا مواد كمي خنك شود. پس از آن پودر قند،هل، نارگيل را اضافه نموده خوب همزده تا مواد با هم مخلوط شوند. مواد را در قالب باقلوا ريخته كاملاً فشرده نموده روي آن را پودر قند يا پسته پاشيده بعد از يك ساعت آن را به شكل دلخواه برش دهيد. در صورت تمايل ميتوان به نيمي از اين مواد كاكائو زده حلواي دو رنگ درست كرد.