Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 17:26

29
فروردین
حلوای نارگيل

حلوای نارگيل

آرد را بدون اينكه تغيير رنگ دهد جداگانه تفت دهيد سپس آن را الك كرده روغن را روي حرارت قرار دهيد وقتي ذوب شد آرد را به آن اضافه كرده هم بزنيد تا آرد به خورد روغن برود و عطر آن بلند شود. از حرارت برداشته اجازه دهيد

مواد لازم

آرد تفت داده شده....................250 گرم

روغن جامد..................130 گرم

پودر قند...................150 گرم

هل......................1 قاشق چايخوري

پودر نارگيل....................150 گرم

كاكائو (درصورت تمايل)...................2 قاشق سوپخوري

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه حلوای شیر و زعفران؛ عطر و طعمی بی‌نظیر

 

 

 

روش‌تهیه

آرد را بدون اينكه تغيير رنگ دهد جداگانه تفت دهيد سپس آن را الك كرده روغن را روي حرارت قرار دهيد وقتي ذوب شد آرد را به آن اضافه كرده هم بزنيد تا آرد به خورد روغن برود و عطر آن بلند شود. از حرارت برداشته اجازه دهيد تا مواد كمي خنك شود. پس از آن پودر قند،‌هل، نارگيل را اضافه نموده خوب همزده تا مواد با هم مخلوط شوند. مواد را در قالب باقلوا ريخته كاملاً‌ فشرده نموده روي آن را پودر قند يا پسته پاشيده بعد از يك ساعت آن را به شكل دلخواه برش دهيد. در صورت تمايل مي‌توان به نيمي از اين مواد كاكائو زده حلواي دو رنگ درست كرد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ماه رمضان، حلوا، تزیین حلوا تعداد بازديد: 145 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز