Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:14

10
فروردین
شيردوشاب

شيردوشاب

نشاسته‌ي گل، شير سرد و شيره‌ي انگور را کاملاً مخلوط و یکدست كرده و روي حرارت قرار دهید. مواد را روی حرارت ملايم مرتب هم بزنید تا مواد مثل فرني جمع شده ولي سفت نشود.

مواد لازم

نشاسته.........................2 پيمانه

شير سرد........................يك‌ونيم ليتر

شيره انگور.....................2 پيمانه

وانيل...................كمي

گردوي نيم كوب.......................مقداری برای تزئین

 بیشتر بخوانید:

کیک هویج بدون نیاز به فر + دستور تهیه

کیک بادام فرانسوی + طرز تهیه

 

 

 

 

روش‌تهیه

نشاسته‌ي گل، شير سرد و شيره‌ي انگور را کاملاً مخلوط و یکدست كرده و روي حرارت قرار دهید. مواد را روی حرارت ملايم مرتب هم بزنید تا مواد مثل فرني جمع شده ولي سفت نشود. بعد از برداشتن از روی حرارت وانیل را نیز افزوده و مواد را در ظروف سرو تک‌نفره ريخته و روی آن را صاف کنید. سپس روي آن را با گردو تزيين نموده و  بعد از چند ساعت كه در يخچال ماند، آن را برش بزنيد.

نکته: منظور از نشاسته‌ي گل همان نشاسته گندم است که به صورت دانه‌های سفیدرنگ از فروشگاه‌های لوازم قنادی قابل تهیه می‌باشد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شیر، دسر، شیرطعمدار تعداد بازديد: 197 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز