Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 17:49

10
دی
شيرينی خامه‌ای

شيرينی خامه‌ای

كره و شكر را با همزن بزنيد تا كاملاً سبك شود، سپس زرده و وانيل را اضافه كنيد. مخلوط آرد و بيكينگ‌پودر را اضافه كرده و هم بزنيد تا خمير نرم و لطيفي به دست ‌آيد. خمير را به مدت 20 دقيقه داخل يخچال استراحت دهيد.

مواد لازم

كره....................125 گرم

شكر....................90 گرم

زرده................1 عدد

وانيل.....................يك‌چهارم قاشق چايخوري

آرد.................230 گرم

بيكينگ‌پودر....................يك‌دوم قاشق چايخوري

خامه شيرين شده......................250 گرم

توت‌فرنگي تازه....................به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه نون خامه‌ای

 

 

روش‌تهیه

كره و شكر را با همزن بزنيد تا كاملاً سبك شود، سپس زرده و وانيل را اضافه كنيد. مخلوط آرد و بيكينگ‌پودر را اضافه كرده و هم بزنيد تا خمير نرم و لطيفي به دست ‌آيد. خمير را به مدت 20 دقيقه داخل يخچال استراحت دهيد، سپس خمير را به ضخامت 2 تا 3 ميلي‌متر باز كرده و با قالب يا كاتر گرد به اندازه دلخواه قالب بزنيد. خميرها را داخل سيني بچينيد در فر روي حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 10 تا 15 دقيقه قرار دهيد. پس از پخته و سرد شدن مابين دو شيريني را خامه فرم گرفته و توت‌فرنگي اسلايس شده قرار دهيد. اين شيريني را سه لايه كرده و روي آن را با خامه و توت‌فرنگي تزيين كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شیرینی، شیرینی خانگی، طرز تهیه، شیرینی بدون فر، شیرینی خامه ای تعداد بازديد: 273 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز