مواد لازم
كره........................450 گرم
پودرقند......................یک و یکسوم پیمانه
اسانس وانيل.................1 قاشق چایخوری
اسانس بادام.......................یکدوم قاشق چایخوری
آرد.....................سه پیمانه و دو سوم پیمانه
نمك.......................یکدوم قاشق چایخوری
بادام آسياب و پودر شده......................1 پیمانه
شكلات شيري ذوب شده.........................مقداري
پودر بادام و پسته........................مقداري، براي تزيين
روشتهیه
فر را با حرارت 170 درجه سانتيگراد روشن كنيد. كف سيني فر را كاغذ بياندازيد. كره را كه در دماي محيط قرار دادهايد و كاملاً نرم شده است را به همراه پودرقند بزنيد تا كاملاً سبك و پفي شود. اسانس وانيل و بادام را اضافه و مخلوط كنيد. دو سوم از آرد تركيب شده با نمك را اضافه کرده و با سرعت كم همزن مخلوط كنيد. پودر بادام و بقيه آرد را اضافه كنيد و دوباره با همزن برقي مواد را هم بزنيد تا مخلوط يكدست شود. خمير را داخل قیف با ماسورهای كه براي شيريني باميه استفاده مي كنيد، بريزید و به اشكال دلخواه مثل صدفي و يا شكوفهی كشيده روي كاغذ شکل دهید. شيرينيها را به مدت 15 دقيقه تا زماني كه كمي طلايي شوند، در فر بپزيد. بعد از خنك شدن شيرينيها را در شكلات ذوب شده فرو برده و سپس در پودر پسته يا بادام بزنيد و روي كاغذ روغني بگذارید تا شكلات سفت شود.