مواد لازم
كره نرم ..........................125 گرم
شكرقهوهاي ..................370 گرم
وانيل..................يك چهارم قاشق چايخوري
تخممرغ.............2 عدد
شكلات سياه ذوب شده...................60 گرم
شير...................يك سوم پيمانه
آرد ساده....................340 گرم
پودر كاكائو.......................2 قاشق سوپخوري
بيكينگپودر.....................2 قاشق چايخوري
دارچين.......................يك چهارم قاشق چايخوري
نمك.......................كمي
گردوي پودر شده......................85 گرم
پودر قند......................براي غلطاندن شيريني
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیزکیک نیویورکی با پنیر خامهای
روشتهیه
دو عدد سيني فر را چرب كرده، بگذاريد فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم شود. كره، شكر و وانيل را بزنيد تا تغيير رنگ داده، به صورت كرم در آيد. تخممرغ را دانه دانه اضافه كنيد شكلات و شير را به مخلوط بالا اضافه كنيد. آرد، پودر كاكائو، بيكينگپودر، دارچين و كمي نمك را در مخلوط كرهاي الك كرده هم بزنيد. گردوي پودر شده را نيز اضافه كرده مواد را خوب مخلوط كنيد. سپس در يك ظرف دردار به مدت حداقل 3 ساعت يا يك شب در يخچال استراحت دهيد. بعد از استراحت از مواد به اندازة يك قاشق سوپخوري برداشته در دست گرد كنيد، سپس در پودر قند بغلطانيد و داخل سيني فر با فاصلة 4 سانتي متر از يكديگر قرار دهيد. سيني را به مدت 25 دقيقه در فر قرار داده تا شيرينيها پخته شود. سپس از فر خارج كرده و بعد از 5 دقيقه از سيني جدا كرده روي پنجره سيني را خنك كنيد. با اين مقدار مواد حدود 60 عدد شيريني خواهيد داشت. اين شيريني به مدت 10 روز در ظرف دردار قابل نگهداري ميباشد.