مواد لازم برای 16 عدد
مواد لازم خمير:
شير...............125 ميليليتر
كره يا مارگارين..................100 گرم
آرد سفيد گندم500...................... گرم
مايه خمير فوري....................15 گرم
شكر.......................30 گرم
وانيل شكري....................يك قاشق چايخوري
اسانس بادام.................... يك قطره
نمك.............................يكدوم قاشق چايخوري
تخممرغ.......................2 عدد
زردهي تخممرغ...................2 عدد
روغن براي سرخ كردن.....................به مقدار لازم
مارمالاد دلخواه.......................300 گرم
روشتهیه
شير را گرم كنيد مارگارين را هم ذوب كنيد و آنها را با هم مخلوط كنيد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پیراشکی روسی
براي تهيه ي خمير:
آرد را در كاسهاي الك كرده، مايهخمير فوري را به آن اضافه و مخلوط كنيد. وسط آرد را گود كرده و بقيهي مواد به جز شير و كره داخل آن بريزيد. در آخر شير و كره را افزوده، با دست هم بزنيد تا به صورت خمير درآيد. سپس خمير را با دست يا با (دستگاه خميرزن) به مدت 5 دقيقه ورز دهيد تا لطيف شود. خمير را در ظرفي در بسته گذاشته و به مدت يك ساعت در جاي گرم قرار دهيد تا خمير ور بيايد. خمير را بعد از استراحت از كاسه بيرون آورده و روي سطح آرد پاشيده شده به مدت 5 دقيقهي ديگر ورز دهيد سپس آن را به 16 قسمت مساوي تقسيم كنيد. هر چانهي خمير را خوب ورز داده،گرد كنيد سپس بين پارچه قرار دهيد و صبر كنيد تا حجم خمير مجدداً دو برابر شود. روغن را در تابه بريزيد تا داغداغ شده و دماي آن به 180 درجهي سانتيگراد برسد. سپس خميرها را دانهدانه در روغن سرخ كنيد و روي پنجره سيمي قرار دهيد تا خنك شود سپس وسط آن را با چاقو باز كرده، كرم و يا مارمالاد دلخواه بماليد و روي آن پودر قند بپاشيد.
نكته:
ميتوانيد چانهها را روي كاغذ روغني قرار داده و روي آن را بپوشانيد تا حجم آن دو برابر شود. سپس كاغذ روغني را بريده و به كمك كاغذ آن را داخل روغن بياندازيد تا شكل خمير تغيير نكند.