مواد لازم
نان اسفنجی گرد (طبق دستور کیک رولت)
خامه فرمگرفته....................... ۱۵۰ گرم
موز........................ ۱ عدد
شاهتوت....................... ۵۰ گرم
توتفرنگی .....................۵۰ گرم
کیوی..................... ۱ عدد
پرتقال................ 1 عدد
گیلاس ..................۵۰ گرم
آگار آگار..................... 1 قاشق سوپخوری
آب جوش ......................یکدوم پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پیتزا مکزیکی در ۳۰ دقیقه
روشتهیه
ابتدا نان اسفنجی را طبق دستور کیک رولت (در همین شماره) درست کنید (در قالب گرد ۲۸ سانتیمتری). پس از خنکشدن به ۸ قسمت مثلثی تقسیم کنید و روی هر کدام مقداری خامه بزنید و میوههایی را که اسلایس کردهاید روی آنها قرار دهید، سپس آگار آگار را با آبجوش حل کرده و با قلم روی میوهها بزنید.
نکته: میتوانید به جای آگار آگار از ژلاتین حلشده هم استفاده کنید.
میتوانید از هر میوه دیگری که در دسترس میباشد استفاده کنید.