Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 20:30

18
مهر
باوارین آناناس

باوارین آناناس

آب آناناس را در ظرفی ریخته و ژلاتین را روی آن بپاشید و صبر کنید تا ذرات ژلاتین جذب آب شده و حالت اسفنجی پیدا کند، سپس روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین شفاف و ذرات ریز آن حل شود. پوره آناناس را با نیمی از پودر شکر مخلوط کنید

مواد لازم

پودر ژلاتین.............. 9 گرم

آب آناناس................ 65 گرم

آناناس پوره‌شده..................... 210 گرم

پودر شکر..................60 گرم

زرده تخم‌مرغ.................. 2 عدد

وانیل.................... یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

خامه فرم‌گرفته ....................125 گرم

شکلات.................. برای تزیین به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

 

 

روش‌تهیه

آب آناناس را در ظرفی ریخته و ژلاتین را روی آن بپاشید و صبر کنید تا ذرات ژلاتین جذب آب شده و حالت اسفنجی پیدا کند، سپس روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین شفاف و ذرات ریز آن حل شود. پوره آناناس را با نیمی از پودر شکر مخلوط کنید و سپس ژلاتین ذوب‌شده را به مخلوط فوق اضافه کرده و کنار بگذارید. زرده‌های تخم‌مرغ را با بقیه پودر شکر و وانیل بزنید تا کرمی و کش‌دار شود. مخلوط پوره آناناس و ژلاتین را به زرده تخم‌مرغ افزوده و با لیسک هم بزنید. در انتها مواد را بتدریج به خامه فرم‌گرفته افزوده و هم بزنید.

مواد را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد، سپس از قالب خارج کرده و با شکلات تزیین نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: دسر، دسر آناناس، طرز تهیه تعداد بازديد: 217 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز