مواد لازم
بیسکوییت ساده..................... 200 گرم
کره............... 125 گرم
آب کمپوت آلبالو................ 1 پیمانه
ژلاتین............... 1 قاشق سوپخوری
خامه قنادی.............. 250 گرم
پنیر خامهای................. 380 گرم
پودر شکر................ 70 گرم
ژله توتفرنگی............... یک بسته
بستنی وانیلی............... 1 پیمانه
ژله آلوئهورا ................یک بسته
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیزکیک نیویورکی با پنیر خامهای
روشتهیه
ابتدا بیسکوییتها را در غذاساز پودر کنید، سپس با کره آبشده مخلوط نمایید و کف قالب کمربندی چربشده ریخته و با پشت قاشق فشرده کنید و در یخچال قرار دهید. در کاسهای آب کمپوت و ژلاتین را مخلوط کرده و روی بخار آبجوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود. خامه را فرم دهید. در ظرفی دیگر پنیر و پودر شکر را بزنید و خامه فرمگرفته را افزوده و دوباره بزنید، سپس ژلاتین را کمکم اضافه کنید. مایع را روی بیسکوییتها ریخته و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید. ژله توتفرنگی را با نصف پیمانه آبجوش حل کرده و سپس یک پیمانه بستنی وانیلی اضافه کنید و کف یک سینی ریخته و یک ساعت در یخچال قرار دهید و بعد با کاتر دلخواه برش زده و روی چیزکیک بچینید. ژله آلوئهورا را طبق دستور روی بسته آن آماده کنید، وقتی خنک شد روی چیزکیک ریخته و یک ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا ببندد. در پایان از قالب جدا کرده و در ظرف سرو قرار دهید.