Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403 - 10:54

14
مرداد
حلوای ایرمیک (سمولینا)

حلوای ایرمیک (سمولینا)

روغن مایع، کره، ایرمیک و‌ آرد را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا آرد و ایرمیک به رنگ قهوه‌ای روشن درآید. آن‌گاه مخلوط شیر و شکر را کم کم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا حلوا از ظرف جدا شود. سپس پودر هل را اضافه کنید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

روغن مایع................ 50 گرم

کره ............... 30 گرم

ایرمیک (سمولینا)................. 70 گرم

آرد ...................30 گرم

شیر................... 350 میلی‌لیتر

 (یک پیمانه + یک سوم پیمانه + 1 قاشق سوپخوری)

شکر................. 150 گرم

پودر هل ................1 قاشق چایخوری

خلال پسته............. به میزان لازم

پرک بادام ...................برای تزئین به میزان لازم

 

روش تهیه

روغن مایع، کره، ایرمیک و‌ آرد را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا آرد و ایرمیک به رنگ قهوه‌ای روشن درآید. آن‌گاه مخلوط شیر و شکر را کم کم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا حلوا از ظرف جدا شود. سپس پودر هل را اضافه کنید و حلوا را از روی حرارت بردارید. حالا حلوا را در ظرف مناسبی بریزید و  با خلال پسته و پرک بادام بیارائید.

یادآوری:می‌توانید حلوا را در قالب‌های سیلیکونی بریزید و قالب بزنید و در صورت دلخواه با شکلات بیارائید.

تعداد بازديد: 219 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز