Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 07:48

30
تیر
برش‌های تُرد مارمــالادی

برش‌های تُرد مارمــالادی

آرد، نمك و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط نمائيد و در ظرفي الك كنيد. سپس كره‌ را بيفزائيد و با نوك انگشت مخلوط سازيد تا به شكل خرده‌ نان درآيد. اكنون شكر و تخم‌مرغ را بيفزائيد و به وسيله‌ي چاقو، اين مواد را به خورد مواد قبلي بدهيد.

افسانه ظروفی:

 

مواد لازم برای 10 نفر

آرد................ 350 گرم

نمك ...............1 پينچ

بيكينگ‌پودر..................2 قاشق چايخوري

كره يا مارگارين ..................175 گرم

شكر ريز.................. 120 گرم

تخم‌مرغ................... 1 عدد

مارمالاد (به دلخواه).................... 50 گرم

 

مواد لازم براي رويه

زرده‌ي تخم‌مرغ ...................1 عدد

خامه‌ي ساده................ 1 قاشق سوپخوري

شكر درشت ..............به ميزان لازم

 

روش‌تهیه

آرد، نمك و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط نمائيد و در ظرفي الك كنيد. سپس كره‌ را بيفزائيد و با نوك انگشت مخلوط سازيد تا به شكل خرده‌ نان درآيد. اكنون شكر و تخم‌مرغ را بيفزائيد و به وسيله‌ي چاقو، اين مواد را به خورد مواد قبلي بدهيد. اين مواد را به حالت بريدن بايد با هم تركيب كرد تا خمير نرمي حاصل شود (البته خمير را نبايد ورز دهيد).

چنانچه خمير سفت بود، مقدار كمي آب به آن اضافه كنيد. حالا خمير را به شكل توپ درآوريد و به دو قسمت مساوي تقسيم نمائيد. اكنون روي سطحي آردپاشي شده، هر يك از خميرها را به ضخامت تقريبي يك سانتيمتر باز كنيد. اينك يكي از خميرهاي بازشده را روي سيني چرب شده بگذاريد و به وسيله‌ي چنگال روي خمير سوراخ‌هائي ايجاد كنيد تا از پف كردن آن به هنگام پختن جلوگيري شود. حالا مارمالاد را گرم كنيد و روي خمير بماليد و از اطراف آن يك سانتيمتر باقي بگذاريد. بعد روي مارمالاد را با خمير باقيمانده بپوشانيد و دولبه‌ي خمير را به هم بچسبانيد (به حالت نيشگون‌گرفتن). اينك روي خمير را با مخلوط زرده و خامه، به وسيله‌ي قلم مو مرطوب كنيد و شكر بپاشيد. اكنون سيني را در فر (تاون) گرم شده با دماي 190 درجه‌ي سانتيگراد، به مدت 30 تا 35 دقيقه قرار دهيد. پس از خارج‌كردن شيريني از فر (تاون)، خطوط برش را روي آن بكشيد و پس از خنك‌شدن ببريد.

 

یادآوری

پينچ به مقدار موادي گفته مي‌شود كه بين دوسر انگشت‌ جا مي‌گيرد.

تعداد بازديد: 374 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز